Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s

[es] :: Flash :: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s

[ Pregleda: 3820 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zstevovich
Zoran Stevovic
Infogram
Beograd

Član broj: 51518
Poruke: 57
212.200.4.*



+3 Profil

icon Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s11.11.2006. u 15:42 - pre 182 meseci
Jako bi mi znacilo ako neko moze da mi pomogne, naime hteo bih da ucitam promenljivu sa adrese "https://195.34.106.132/cgi/casino.cgi?cmd=currjpot&key=95", znaci jednostavno da procita vrednost sa URL adrese i osvezava na svaku sekundu jer bi vrednost sa adrese menjao.
Zoran
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.209.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s11.11.2006. u 20:11 - pre 182 meseci
Code:

var nesto = "currjpot";
var broj = "95";
//
getURL("https://195.34.106.132/cgi/casino.cgi?cmd="+nesto+"&key="+broj);


Probaj na ovu foru,mada nije lose ni preko LoadVars...
 
Odgovor na temu

zstevovich
Zoran Stevovic
Infogram
Beograd

Član broj: 51518
Poruke: 57
212.200.3.*



+3 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s12.11.2006. u 11:10 - pre 182 meseci
Ovo je ok ali kako da u istom flesh filmu npr. vrednost ucitam u neko dinamic text polje i osvezavam na svaku 1 sekundu (valjda setInterval?).
Zoran
 
Odgovor na temu

zstevovich
Zoran Stevovic
Infogram
Beograd

Član broj: 51518
Poruke: 57
212.200.4.*



+3 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s12.11.2006. u 14:45 - pre 182 meseci
Na primer ovako:
var name = "currjpot";
var ID = "95";
myVars = new LoadVars();
myVars = Loader.load("https://195.34.106.132/cgi/casino.cgi?cmd="+name+"&key="+ID);
credit = myVars;
//credit je dinamic text field

Ali ne radi, molim za pomoc ne mogu da resim problem.
Zoran
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.209.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s12.11.2006. u 17:42 - pre 182 meseci
Los je taj LoadVars.Pogledaj u Help-u za LoadVars...

Jel ti zelis neke podatke nazad od te skripte ili hoces da samo prosledis podatke toj skripti,ili i jedno i drugo ?
 
Odgovor na temu

zstevovich
Zoran Stevovic
Infogram
Beograd

Član broj: 51518
Poruke: 57
212.200.4.*



+3 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s12.11.2006. u 20:07 - pre 182 meseci
Gledaj, ja samo hocu da dobijem podatke od tebe skripte ne zelim nista da sljem, znaci kad cekiras tu adresu https://195.34.106.132/cgi/casino.cgi?cmd=currjpot&key=95 videces u browseru neki broj sada je 7.02, e to hocu da ucitam u flash i ispisem u text polju, posto se taj broj dinamicki menja onda mi treba tajmer koji ce da osvezava teks polje na svakih recimo sekundu i nista vise znaci necu nista da saljem skripti vec samo da ucitam vrednost koju skripta daje.
Zoran
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.209.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s12.11.2006. u 20:44 - pre 182 meseci
:) Nisam mislio da mi posaljes ceo source kod...Mislio sam na CGI skript na tom serveru.

Trazi da prvo prihvatis neki sertifikat,pa tek onda izbacije broj...

Uglavnom preko LoadVars:
Code:

var nesto = "currjpot";
var broj = "95";
//
povratna = new LoadVars();
//
povratna.load("https://195.34.106.132/cgi/casino.cgi?cmd="+nesto+"&key="+broj,povratna,"POST");
//


Ovde izbacuje:

Error opening URL "https://195.34.106.132/cgi/casino.cgi?cmd=currjpot&key=95"

Skript u browseru vraca samo broj nakon prihvatanja sertifikata !!!
 
Odgovor na temu

zstevovich
Zoran Stevovic
Infogram
Beograd

Član broj: 51518
Poruke: 57
212.200.0.*



+3 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s13.11.2006. u 03:11 - pre 182 meseci
Nece i dalje mi nista ne ispisuje, da sertifikat, zato sto je https (security), skripta cita iz baze koja je na lokalnom serveru i daje podatak ja sam mislio da samo isti preuzmem i prikazem ali evo koliko se vec zezam oko toga i nista.
Zoran
 
Odgovor na temu

zstevovich
Zoran Stevovic
Infogram
Beograd

Član broj: 51518
Poruke: 57
212.200.4.*



+3 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s15.11.2006. u 13:06 - pre 182 meseci
Resio sam problem, Flash 5,6,7 nemaju podrsku za protokol HTTPS, HTTP radi bez problema ali skripta ne sme da generise samo vrednost, vec ista mora biti dodeljena nekoj promenljivoj, npr ako je 7.02 to nece raditi ali ako je jackpot=7.02 radi bez problema u svakom slucaju hvala na pomoci.
Zoran
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s15.11.2006. u 13:31 - pre 182 meseci
Pogledaj prilog:

Code:

stop();
//
podaciSuTu = function (sadrzaj) {
    trace(sadrzaj);
    tekst.text = sadrzaj;
    // 
    this.bekap(sadrzaj);
};
// 
ucitavanje = function () {
    trace('-----------------------------');
    trace('Ucitavanje');
};
//  
podaci = new LoadVars();
// 
podaci.bekap = podaci.onData;
//  
podaci.onData = podaciSuTu;
podaci.onLoad = ucitavanje;
//  
podaci.load('test.txt');


Sadrzaj tekst fajla je:

Ovo je neki sadrzaj TXT fajla-samo i jedino tekst
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Ucitavanje vrednosti sa URL adrese i osvezavanje na 1s

[ Pregleda: 3820 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.