Kako par dana kad je tek juče omogućen dl za 2.0
Sistem za lozinke funkcioniše korektno (kao i wand u operi). Šta tiebi nedostaje?
Ma ne snalazi se lepo. Pogotovo ne bolje od Opere. Opera odlično čisti memoriju.
Probaj da otvoriš zilion tabova dok ne zauzme 500-700 MB RAM-a. Onda pozatvaraj sve osim jednog. Posle par minuta pogledaj koliko je memorije očistio FF.
Zatim otvori iste tabove u Operi, pogledaj koliko memorije zauzima (između 100 i 200 MB manje
Nakon toga zatvori sve tabove osim jednog i tako ćeš najbolje videti koliko Opera ume da očisti a FF to nije uradio
Mislim, believe me. Meni obično FF i Opera ostaju aktivni nedeljama, sa gomilom tabova itn i FF je definitivno hog
S vremena na vreme (novim izdanjima) primećujem poboljšanja kod FF-a, ali kod Opere se to mnooogo bolje radi.
Takođe, samo startuj O i FF. Odnos zauzeća memorije je 1:3! Već na startu.
Iako sam zagovornik slobodnog softvera, na žalost, ne mogu da kažem da je FF bolji
za bookmark koristi del.icio.us (private i public online bookmarks). Na gurku rešava i problem "symlinkova" (isti url u više kategorija) koji mi fale od kako sam prestao da koristim Galeon
I sell frozen jogurt which i call frogurt