Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?

[es] :: 3D programiranje :: Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?

[ Pregleda: 4370 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Crazy Mix
Nemanja Avramovic
QuadraSoft
Mladenovac

Član broj: 7103
Poruke: 331
*.041net.co.yu

ICQ: 266136396
Sajt: www.quadrasoft.co.sr


Profil

icon Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?25.01.2003. u 12:03 - pre 227 meseci
Da li neko od Vas korsiti 3D studio MAX (ja koristim R3.1, iako je zastareo)?

I da li ga neko koristi u kombinaciji sa C++ jezikom i Character Studiom?

Ja sam pocetnik, ali cilj mi je da napravim real-time 3D igru

 
Odgovor na temu

Mrav
Aleksandar Mraović
.net programer u Wireless Media
Beograd

Član broj: 6532
Poruke: 279
*.beg.sezampro.yu

ICQ: 197419540


Profil

icon Re: Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?25.01.2003. u 15:53 - pre 227 meseci
Pretpostavljam da želiš da eksportuješ modele iz Max-a u igru. Za tako nešto ti treba minimalno plugin za engine koji ćeš da napišeš a da bi napisao sam plugin pogledaj Max SDK (Software development kit) koji ide uz instalaciju Max-a (možda nije instaliran po default-u). Ovo naravno predpostavlja da poznaješ C++ i programiranje u nekom od 3d API-ja (OpenGl ili Direct3d).
Lepota je u jednostavnosti.

Cis.
 
Odgovor na temu

Crazy Mix
Nemanja Avramovic
QuadraSoft
Mladenovac

Član broj: 7103
Poruke: 331
195.252.103.*

ICQ: 266136396
Sajt: www.quadrasoft.co.sr


Profil

icon Re: Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?03.02.2003. u 17:22 - pre 226 meseci
Hmmm... komplikovano
Ipak cu morati da naucim
a sada - :|
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.rcub.bg.ac.yu

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?03.02.2003. u 19:23 - pre 226 meseci
pa mislim da je neko vec objasnjavao ovde negde.

ima onaj .x format, koji je cist textulani, samo sa tackama/vertexima. vrlo prost za import.

a verujem da je export u taj .x format iz 3ds-a lak, ili beshe ima neko pomocno programce. (ja se nisam bavio 3d programiranjem, radio sam samo "fiziku" za demo za jednu 3d igricu, pa sam usput povatao ove fazone...)

 
Odgovor na temu

Crazy Mix
Nemanja Avramovic
QuadraSoft
Mladenovac

Član broj: 7103
Poruke: 331
195.252.103.*

ICQ: 266136396
Sajt: www.quadrasoft.co.sr


Profil

icon Re: Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?03.02.2003. u 19:38 - pre 226 meseci
Skinuo sam 4 verzije onog plugina, nisam jos probao - sutra cu.
Valjda ce to da radi
Jelte, a kako da to importujem negde?
Ma nema veze, snaci cu se...
 
Odgovor na temu

Sasha++
Podgorica

Član broj: 9068
Poruke: 47
*.crnagora.net



Profil

icon Re: Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?30.04.2003. u 01:03 - pre 224 meseci
Uz DirectX SDK 9.0 dolazi convert3ds.exe za ubacivanje 3Ds u engine
 
Odgovor na temu

[es] :: 3D programiranje :: Da li neko od Vas koristi 3D studio MAX?

[ Pregleda: 4370 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.