Može li mi neko pomoći da nađem servis na NETu pomoću kojeg mogu da pošaljem, recimo 50-100 poruka za najkraće vreme...
Naravno da bih to platio - ne verujem da postoji besplatan service...
Ili bilo koji drugi način za slanje SMS-ova, samo da je brzo...U pitanju je glasanje za neku pesmu...
Još uvek nema odgovora...
Uspeo sam da pronađem na http://www.free--sms.com/ mogućnost da se pošalje (ne)ograničen br. SMS-a, ali je plaćanje samo PayPal ili karticom, a nemam ni 1. ni dr.
Dobro je što je prvih 10 poruka BESPLATNO.
na nekim nokia telefonima (6100, a mozda cak i 1100), mozes da pravis nesto kao mailing listu. Lepo ubacis taj broj telefona 100 puta u imenik i napravis dve mailing liste - jednu sa 100, a drugu sa 50 brojeva i posaljes SMS na listu.
Osim Nokia, i UIQ telefoni imaju tu mogucnost (Motorola, SE i Siemens), dok sa symbian nokiama nemam iskustva, ali mislim da i one imaju tu mogucnost.
Poruke će ići sigurno ka premium brojevima.
Ako ne nađem drugo rešenje, razmotriću da li vredi kupiti novi telefon ili pozajmiti neki od ova dva tel...
Hvala u svakom slučaju!
Čuo sam i da preko Neobee-a, ako imaš otvoren nalog, možeš da pošalješ e-mail na mob.tel. pa ti skinu 4 min. sa preostalog vremena za civilne brojeve.
Ne znam da li je moguće da pošalješ mail na neki od premium brojeva i koliko skidaju u tom slučaju?
Ili možda i neki drugi provider pruža tu uslugu?
Ukoliko su u pitanju premium brojevi onda ti jedino radi posao ono sto ti je neko predlozio sa samim aparatom. Znaci da u imenik ubacis taj broj 100 puta i da posaljes celom imeniku poruku. Sve ostalo (razni servisi po net-u, servisi nasih internet provajdera i slicno) ne pije vodu jer je na premium brojeve moguce slati poruke samo sa mreze ciji je sam premium broj.