Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

RTV pretplata

[es] :: Udruženje korisnika telekomunikacija :: RTV pretplata

Strane: 1 2 3 4 5

[ Pregleda: 43393 | Odgovora: 95 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
*.verat.net+10 Profil

icon RTV pretplata14.12.2002. u 15:09 - pre 212 meseci

Stigao mi je danas na adresu firme dokument od RTS-a koji ne znam bas kako da definisem.

Na njemu pise da je obavestenje o zakonskoj obavezi placanja RTV pretplate a opet u njemu pise nesto sasvim drugo.

Dobrim delom zaista se radi o o obavestenju o skoro usvojenom zakonu i clanovima koji se odnose na placanje pretplate, ali ne i one clanove koji regulisu sta se dobija za tu pretplatu.

Iako u tim citiranim clanovima Zakona stoji recimo da su "vlasnici prijemnka
duzni da prijave nabavku prijemnika" pri kraju dokumenta koji sam dobio stoji:

"U skladu sa zakonom o radiodifuziji, JP Radio-televizija Srbije dostavlja
svakom pretplatniku ovo obavestenje u pisanoj formi, a obaveza placanja RTV
pretplate nastaje narednog meseca."

Ja ne znam kako ovo drugacije da protumacim nego da je moja firma vec stavljena na listu pretplatnika RTS-a i da sam obavezan da od sledeceg meseca placam pretplatu. Kada sam zovnuo na dati telefon za objasnjenja rekli su mi da ako nemam radio ili TV prijemnik u firmi treba da im posaljem dopis da im to prijavim. Zar to nije u suprotnosti sa Zakonom? Nemam integralni tekst Zakona, vec samo fragmente koji su prilozeni u ovom obavestenju ali iz tih fragmenata je jasno da ko ima TV ili radio prijemnik treba da ga prijavi i tek tada postaje pretplatnik.

Treba da napomenem da moja firma ne poseduje ni TV ni radio prijemnik.

Nigde na netu nisam uspeo da nadjem tekst tog zakona...
 
Odgovor na temu

Mihailo
Mihailo Đorić

Član broj: 1016
Poruke: 2875
*.verat.net+1 Profil

icon Re: RTV pretplata14.12.2002. u 15:39 - pre 212 meseci

Član 81.
Vlasnici radio i TV prijemnika imaju obavezu plaćanja radio-televizijske pretplate javnim radiodifuznim servisima, u skladu sa ovim zakonom.
Vlasnici radio i TV prijemnika plaćaju jedinstvenu radio-televizijsku pretplatu u istom iznosu na celoj teritoriji Republike Srbije.
Radio-televizijska pretplata (u daljem tekstu: pretplata) se plaća na radio i televizijske prijemnike (u daljem tekstu: prijemnik) po domaćinstvu i na prijemnike koji su povezani sa kolektivnim antenama ili priključeni na kablovski sistem.
Domaćinstvo, vlasnik dva ili više prijemnika, izuzev prijemnika u motornom vozilu, plaća pretplatu samo za jedan radio ili televizijski prijemnik na istoj adresi.
Hoteli i moteli plaćaju pretplatu na svakih deset soba opremljenih televizijskim ili radio prijemnikom, a svako drugo pravno lice, vlasnik televizijskog prijemnika, plaća pretplatu na svakih 20 zaposlenih koji su u stanju da primaju program.
Obaveza plaćanja pretplate nastaje od prvog dana narednog meseca od dana nabavke prijemnika.
Sva fizička i pravna lica koja su vlasnici prijemnika dužni su da prijave nabavku prijemnika republičkoj ustanovi javnog radiodifuznog servisa, a sa teritorije Autnomne pokrajine Vojvodine i pokrejinskoj ustanovi javnog radiodifuznog servisa.
Obaveza prijavljivanja prijemnika ili prijavljivanja promene adrese ili sedišta vlasnika prijemnika, nastaje u roku od petnaest dana od dana pribavljanja, odnosno nastanka promene.
U slučaju otuđenja prijemnika, raniji vlasnik prijemnika je obavezan da plaća pretplatu za sve vreme dok taj prijemnik ne odjavi, uz izjavu da ne poseduje drugi prijemnik.
Republička ustanova javnog radiodifuznog servisa vodi evidenciju pretplatnika, sa svim ličnim i drugim potrebnim podacima.Za teritoriju Autonomne pokrajine Vojvodine ove poslove obavlja i pokrajinska ustanova javnog radiodifuznog servisa.
Ustanova javnog radiodifuznog servisa ne može da vrši kontrolu posedovanja prijemnika na način kojim bi se ugrozila ustavna prava građana.
Oslobađanje od obaveze plaćanja pretplate

Član 82.
Od obaveze plaćanja pretplate oslobađaju se domaćinstva - vlasnici prijemnika čiji je najmanje jedan član domaćinstva:
1) invalid sa 100% telesnog oštećenja;
2) invalid sa manje od 100% telesnog oštećenja, ako mu je, u skladu sa odredbama posebnih propisa, priznato pravo na dodatak za tuđu negu i pomoć;
3) lice koje je trajno izgubilo sluh ili slepo lice.
Pravo na oslobađanje od obaveze plaćanja pretplate iz stava 1. ovog člana ostvaruje se na osnovu potvrde ustanove nadležne za poslove penzijskog i invalidskog osiguranja, odnosno druge ustanove i organa ako je to predviđeno posebnim zakonom.
Od obaveze plaćanja pretplate oslobađaju se pravna lica:
1) ustanove koje se u smislu člana 79. Zakona o socijalnoj zaštiti i obezbeđivanju socijalne sigurnosti građana ("Službeni glasnik Republike Srbije", br. 36/91, 33/93, 53/93, 67/93, 46/94, 48/94, 52/96 i 29/2001) smatraju ustanovama za smeštaj korisnika, škole, zdravstvene ustanove i invalidske organizacije i preduzeća za radno osposobljavanje i zapošljavanje invalida;
2) diplomatsko-konzularna predstavništva, pod uslovom reciprociteta.
Visina i način plaćanja pretplate

Član 83.
Visina mesečne pretplate za prijemnike koji se koriste u domaćinstvu i za prijemnike koje poseduju pravna lica, iznosi 210 dinara.
Visina godišnje pretplate za prijemnik u motornom vozilu iznosi 440 dinara.
Pretplata iz stava 1. ovog člana plaća se mesečno, najkasnije do 15-og u mesecu, za prethodni mesec.
Pretplata iz stava 2. ovog člana plaća se godišnje, posebnom uplatnicom, prilikom registracije motornog vozila.
Ustanovi javnog radiodifuznog servisa autonomne pokrajine pripada 70% prihoda ostvarenog naplatom pretplate na području autonomne pokrajine. Ova sredstva Radiodifuzna ustanova Srbije dužna je da prenese ustanovi javnog radiodifuznog servisa autonomne pokrajine u roku od tri dana od dana izvršene naplate.
Deo sredstava u iznosu od 1,5% od ukupno ostvarene mesečne pretplate Radiodifuzna ustanova Srbije uplaćuje na račun buxeta Republike Srbije za razvoj domaće kinematografije.
Naplata mesečne pretplate vrši se preko javnog preduzeća koje ponudi najpovoljnije uslove za prikupljanje mesečne pretplate sa određenog područja, na način utvrđen ugovorom koji Radiodifuzna ustanova Srbije zaključuje sa tim javnim preduzećem.
Visina pretplate iz st. 1 i 2. ovog člana, za 2003.godinu i svaku narednu godinu, usklađuje se sa indeksom rasta cena na malo u Republici Srbiji u prethodnoj kalendarskoj godini, prema zvanično objavljenim podacima organa nadležnog za poslove statistike, uvećanim za 5%.


Sve bi ovo i moglo da prođe, ali ...

Organi Radiodifuzne ustanove Srbije
Član 86.
Organi Radiodifuzne ustanove Srbije su: Upravni odbor i generalni direktor.
Savetodavni organ Radiodifuzne ustanove Srbije je Programski odbor.
Upravni odbor
Član 87.
Organ upravljanja Radiodifuzne ustanove Srbije je Upravni odbor koji ima 9 članova.
Članove Upravnog odbora imenuje i razrešava Agencija. (...)


Nema Agencije => nema UO => nema pretplate, jer UO izabran po ovom Zakonu mora da orgnaizuje tu stvar.

BTW, mislim da ću odjaviti "tv prijemnik", program RTS-a nije vredan 210 dinara mesečno. Isti nisam gledao ni dok je bio besplatan.
 
Odgovor na temu

ventura

Član broj: 32
Poruke: 7781
*.net.yu+6455 Profil

icon Re: RTV pretplata14.12.2002. u 16:52 - pre 212 meseci
DVESTA DESET DINARA!

Pa oni stvarno nisu normalni.. ajde da kazes 21 dinar, pa da prodje... al 210...
 
Odgovor na temu

Dragoslav Krunić

Član broj: 225
Poruke: 1083
*.rcub.bg.ac.yuProfil

icon Re: RTV pretplata14.12.2002. u 17:10 - pre 212 meseci
A što je najgore, na tom RTS-u nikad ništa nema niti je ikad bilo. Krš! I ja da im plaćam 210 dinara, hah. Nego, jel tu pretplatu svi sada plaćamo "na silu", tj. da li nam je uračunata u struju (komunalije ili nešto treće) ili ne? Znam da je nešto bilo ranije...
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
*.verat.net+10 Profil

icon Re: RTV pretplata14.12.2002. u 17:40 - pre 212 meseci
U medjuvremenu sam dosao do teksta zakona: http://www.parlament.sr.gov.yu/cirilica/Propisi_ZIP/1629-02.zip
Zahvaljujem Valexi na informaciji.

Procitavsi ga nasao sam da RTS siri dezinformacije.

Pre svega, zakon obavezuje vlasnike prijemnika da ih prijave a ne obrnuto kao sto RTS tvrdi da su svi pretplatnici dok ne dokazu suprotno.

Dalje, po zakonu pretplata se uveceva svake godine u skladu sa indeksom rasta cena na malo + 5% (sto usputbudireceno garantuje da ce cena pretplate uvek rasti vise nego troskovi zivota) a ne u skladu sa inflacijom kako tvrdi RTS

Onda, RTS tvrdi da je po zakonu ovlascen da posalje obavestenja svim pravnim i fizickim licima o nastaloj obavezi, sto uopste nije tacno jer se takvo ovlascenje u Zakonu i ne pominje.

I na kraju, RTS je srocio obavestenje koje nevosmileno pogresno informise primaoca da je on vec pretplatnik i da ima obavezu placanja pretrplate od sledeceg meseca od dana dobijanja obavestenja (iako je obavestenje samo tutnuto u postansko sanduce i nije trazen nikakav potpis kao overa da je ono primljeno i kada je primljeno).


Ostaje i otvoreno pitanje, odakle RTS-u podaci o fizickim i pravnim licima kojima je poslato ovo obavestenje. Prema zakonu, RTS treba da ima evidenciju samo pretplatnika (a to su lic akoja su direktno RTS-u prijavila posedovanej radio ili tV prijemnika). Cini mi se da se ovde radi o vrlo ozbiljnom narusavanju privatnosti.

Sve u svemu lici mi na jos jedan skandal...
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
*.verat.net+10 Profil

icon Re: RTV pretplata14.12.2002. u 17:47 - pre 212 meseci

Dragoslave, nije stvar u tome da li RTS ima kvalitetan program ili ne. On je svakako kvalitetan samo sto je manje zanimljiv, jer ima sdrzaje koji nisu toliko interesantni celoj populaciji, kao sto je skolski, obrzovni i kulturni program.

Ja licno ne bih imao problema s placanjem pretplate ali pod uslovom da RTS onda ne emitue reklame. Van pameti je da RTS od nas uzima pare kao javna ustanvoa na ime proizvodnje programa a da radi i komercijalno. Ne moze se sedeti na dve stolice. Ako se radi komercijalno i ako uzmemo da je obaveza placanja pretplate potrebna, onda zasto ja ne bih placao pretplatu B92, BK, Pinku ili bilo kojoj drugoj televiziji?

No i pored svega, mene je najvise iziritiralo to sto su mi poslali ovo obavestenje na adresu firme iako ja u firmi nemam ni radio ni televizor. Kako stoje stvari sledeceg meseca ce mi doci i racun za pretplatu.

 
Odgovor na temu

Dragoslav Krunić

Član broj: 225
Poruke: 1083
*.rcub.bg.ac.yuProfil

icon Re: RTV pretplata14.12.2002. u 19:07 - pre 212 meseci
Da, to za RTS si u pravu - njihov sadržaj ma kakav bio, mene zaista ne privlači. I lepo si rekao - pre bih plaćao TV B92 pretplatu nego RTS-u. Ono šta mene interesuje jeste da li je nama pretplata već uključena u račun za struju recimo, ili nije? Inače bih vrlo rado plaćao pretplatu nekoj kvalitetnoj televiziji samo da ne gledam reklame više...
 
Odgovor na temu

B o j a n
eCTRL
EU

Član broj: 1178
Poruke: 2925
*.net.yu

Jabber: bc@default.co.yu
Sajt: default.co.yu/~bc


+1 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 00:25 - pre 212 meseci
RTS ima super nocni program l;) Ili barem kvalitetniji od dnevnog.

Ajde bre, sta vam je .... 210 dinara, ako ne bude reklama, bice vredno.

ps: XQQ, bre ! sta uradi sa nick-em ?

"It's okay, I'm just admiring to the shape of your skull!" -- Dr. Gonzo
 
Odgovor na temu

Dragoslav Krunić

Član broj: 225
Poruke: 1083
*.rcub.bg.ac.yuProfil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 00:39 - pre 212 meseci
Promeni ga, eto šta :) I lilit me isto upita, sa čuđenjem...
 
Odgovor na temu

Mihailo
Mihailo Đorić

Član broj: 1016
Poruke: 2875
*.dial.InfoSky.Net+1 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 00:39 - pre 212 meseci
Pretlpata ide odvojeno, nije vazana za komunalije i struju. Ali opet ostaje pitanje kako možeš da uzmeš deo Zakona i da primenjuješ a da se poser*** na ostalo?
Valjda je logičan raspored da prvo naprave programsku koncepciju, da modernizuju program, prilagode ga potrebama stanovništva pa onda da krenu u naplatu. Ali gde je kvaka - RTS ima ~7000 radnika a relano treba bude trećina od tog broja.. I sad narod da plaća tu marvu koja ne radi ništa i parazitira a za uzvrat dobiješ program lošeg kvaliteta i potpuno prevaziđen. Ako gledamo po Zakonu, onda nema porebe da plaćaš pretplatu, dokle god ne prijaviš "prijemnik", a pošto niko nema pravo da upadne na gajbu u potrazi za prijemnikom... ćao pretplata.
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.rcub.bg.ac.yu

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 02:28 - pre 212 meseci
ma dajte ljudi. ne preterujte. pa sta je 210 din?

naravno da treba da imamo drzavnu televiziju, i naravno da moramo da je placamo. da li je bitno da li je placamo preko pretplate ili iz budzeta (kao bitno je za politiku, ali o tome necu).

inace, koja ce komercijalna televizija da pusta program koji nije komercijalan? mislim recimo na obrazovne, i emisije za decu. (a ne, ne mislim na mandu. zamislite toliko iskomercijalizovanog branka kockicu...)

slazem se da rts ima previse radnika, i da im je program sada bljak, ali, bash zato im trebaju pare. i to mnogo visa bi trebala da bude pretplata.

pogledajte recimo program bbc-a. kada bi mi placali nasu televiziju i deseti deo toga koliko se placa bbc, bio bih srecan i emisijama koje su deset puta slabije od bbc-jevih (pogledajte primere recimo na b92).

inace, slazem se da na rts ne bi trebale da se vrte reklame (kao u americi). u novom zakonu stoji da komercijalne televizije imaju pravo na 10% komercijalnog programa u toku sat vremena (12 min) a rts ima pravo pola od toga (6 min).

mislim da je to prihvatljivo, jer bi u suprotnom pretplata morala da bude duplo veca, a ovi koji se deru bi se drali duplo jace ;D

 
Odgovor na temu

caiser

Član broj: 4677
Poruke: 2462
*.datanet.yu

ICQ: 162962030


Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 03:40 - pre 212 meseci
Pa šta ste svi napali program RTSa. On ima odličan obrazovni i naučni program. Nijedna druga televizija nema takvu vrstu programa. To mu je i svrha.

BTW lxqq, bio je to nekada kool nick ;)
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 15975
*.dip.t-dialin.net+6767 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 07:47 - pre 212 meseci
Obrazovni i naucni program koji repriziraju jos od 1986-te godine.


DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1
Demo Videos: http://www.digicortex.net/node/17
Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
 
Odgovor na temu

Batica

Član broj: 6014
Poruke: 108
*.net.yu+1 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 08:37 - pre 212 meseci
Pretplata 210 din mesecno?
To je $3.5 pa puta 1milion pretplatnika to je
3.5 miliona dolara pa puta 12 meseci -to je oko 40 miliona dolara i to je donja granica a sigurno ce uzimati izmedju 80 i 100 miliona. Malo li je?
Sta ce ponuditi zauzvrat, ko garantuje da se taj program nece razlikovati od programa koji je placen 1 milion. kako su izracunali da bas toliko treba da placamo? Ma to nema veze sa zivotom.
 
Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
Poruke: 15975
*.dip0.t-ipconnect.de+6767 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 10:52 - pre 212 meseci
Nije sporno da se drzavna televizija finansira od pretplate. Jedino sto je smesno je sto je sadasnja garnitura na vlasti toliko pljuvala pretplatu na TV - sad kada je RTS postao "javni servis" (sto je vrrrrrlo rastegljiv pojam - IMHO RTS se jako malo promenio u odnosu na "crvenu" varijantu) neophodno ga je lepo finansirati :)

Ja licno smatram da je bolje da se finansira iz pretplate, jer ce je onda finansirati samo gradjani koji imaju TV i ne podnesu zahtev za ispis - dok ovako RTS se finansira iz budzeta za koga nije ni predvidjena stavka za RTS, vec onako - pausalno, koliko im treba - od poreza kojeg placaju svi (ili bi bar trebalo da to rade :)

Sto se pretplate tice i njene visine - to nije moje da sudim, 40 miliona $ je profit koji prave jako dobre kompanije sa 200-300 zaposlenih - po meni, potrebno je reorganizovati RTS i smanjiti ga sa nivoa kada je bio najjaca TV mreza na balkanu na racionalni nivo koji odgovara danasnjici, auditorijumu i velicini uze domovine :) Ne mogu da verujem da drzava i dalje dozvoljava "konglomerate" sa desetinama hiljada zaposlenih (EPS, Telekom) kada je broj radne snage koji je potreban daleko manji.
[Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 15.12.2002. u 12:55 GMT]
DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1
Demo Videos: http://www.digicortex.net/node/17
Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
 
Odgovor na temu

Dragoslav Krunić

Član broj: 225
Poruke: 1083
*.rcub.bg.ac.yuProfil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 10:53 - pre 212 meseci
Citat:
caiser:
BTW lxqq, bio je to nekada kool nick


Ehhh,....
 
Odgovor na temu

ventura

Član broj: 32
Poruke: 7781
*.net.yu+6455 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 11:39 - pre 212 meseci
Sve dok u ovoj drzavi postoje sranja kao sto je Zastava (Ubedljivo na prvom mestu), Telekom, RTS i sl. drzavne firme, necemo mi daleko odmaci...


Najbolji primer za to je Zastava, imaju 30,000 zaposlenih, od cega im je realno potrebno maksimalno nekih 5,000 sa sadasnjom tehnologijom. Uz modernizaciju, taj broj se smanjuje na 2-3,000 a proizvodnja raste visestruko u odnosu na cifru pre modernizacije. Ispada sledece:
1. U Zastavi prima platu 25,000 koji ne rade nista;
2. Proizvodnja im je ispod svakog ocekivanog nivoa (neoprostivo);
3. Kvalitet samih proizvoda je na najnizoj granici;
4. Ni onih preostalih 5,000 ne radi nista...

E sad, uzmimo u obzir drzavnu poresku politiku, istu onu za koju Djelic pokusava da nam stvori svest, i da nam objasni kako je lepo placati porez..

Ja necu da ja rmbacim po ceo dan 8 sati, i da dam 20% od svoje plate, kako bi se nekom klosaru od tih 25,000 dala plata, jer drzava ne zna sta ce sa njim. Jednostavno, to su moje pare, i ja ih ne dam njemu... Dacu da se prekreci neka skola, ili kupi nova oprema u bolnici, ali tim klosarima NE-DAM.


RTS je jos gori slucaj... Pogledajte sta je napravio Zeljko Mitrovic od Pinka (skidam mu kapu). Hocete reci da RTS nema iste, ili cak bolje uslove da stvori tu medijsku imperiju. Hocete reci da privatnik koji je poceo sa nekim minimalnim kapitalom, imao bolje uslove od drzavne televizije, koju podrzava i finansira DRZAVA? Ako se Pinku isplati da radi bez da im neko placa pretplatu, zasto to onda ne bi mogao i RTS?

Slazem se da RTS treba da emituje obrazovne programe, i slicne, koji nisu toliko interesantni sirokoj publici, sto znaci da ce manje oglasivaca placati za reklame u tim terminima, ali za ta smanjenja u profitu, ako na kraju krajeva treba, moze doturiti drzava. Mada iskreno mislim da moze proci i bez toga...

Problem je u ovoj drzavi sto niko nema muda da stavi tacku na sve i okrene novi list... Svi su u fazonu, drzi vodu dok majstori odu...
Niko nema muda da kaze 'mrs u p* m*, onima sto cine 25,000' neradnika, jer onda rizikuje da ga na sledecim izborima ispljuju i on ne dobije mandat...
 
Odgovor na temu

ventura

Član broj: 32
Poruke: 7781
*.net.yu+6455 Profil

icon Re: RTV pretplata15.12.2002. u 11:43 - pre 212 meseci
Samo da napomenem, Kostunica je i doveden na vlast iz tog razloga - Da kao autsajder izvrsi sve te promene, da se resi te trulezi, i sve to sa ocekivanjem da ce kroz dve godine narod da ga iznapusava i on nestane..

Samo sto je on umislio, da je neki bog kad je dosao na vlast, i zaboravio zasto je ustvari i postavljen, i misli da moze da uradi cudo... a do sada dupe sebi nije obrisao...

Logicni razmisljajuci, zasto bi pre dve godine gurali nekog bednog advokatcica bez proslosti na mesto presednika SRJ, nego upravo iz rih razloga, sa ciljem kad zavsi sve te promene, ako narod bude jos uvek voljan da ga podrzi da ostane, ako ne, da ga onda zameni neki iskusnij politicar...
 
Odgovor na temu

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.223.EUnet.yu

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Re: RTV pretplata16.12.2002. u 02:40 - pre 212 meseci

E, al odluta.
Nemam komentar.

A ovaj jos jedan pretplatno-monopolisticki potez je pravi korak u srednji vek.
Srbija se saginjati nece, tj. ne moze vise jer je na zemlji, licem.

Da je nama jedan Robin Hud.
 
Odgovor na temu

Batica

Član broj: 6014
Poruke: 108
*.net.yu+1 Profil

icon Re: RTV pretplata16.12.2002. u 07:33 - pre 212 meseci
Evo jutros sam procitao da ce racun ici najverovatnije uz racun za struju.
Znaci kao nekad.
Nije meni sto cu da placam nego sto od nas prave budale. Pod izgovorom
da je rec o "visim ciljevima", o nacionalnoj televiziji, programu etc...oni ce uz gomilu para odrzavati u zivotu jos jednog "socijalistickog giganta" i na hiljade nesposobnih i ocigledno nekreativnih ljudi- nisu tu pare u pitanju oni jednostavno ne umeju da prave program.
Secam se da je Mile Isakov trebalo da bude direktor a njegov plan je bio da oformi potpuno novu TV. tj. da sve otpusti i onda da se raspise konkurs za razlicita radna mesta i da se zaposle samo talentovani i sposobni pa koliko ih bude...
Meni se cini da su jedino ljudi iz G17+ sproveli nesto (Narodna banka, tu je Dinkic dao ljudima testove pa ko nije umeo da uradi otpustio ga je je, zatim one 4 banke sto su pozatvarali) svi ostali mlate praznu slamu.
 
Odgovor na temu

[es] :: Udruženje korisnika telekomunikacija :: RTV pretplata

Strane: 1 2 3 4 5

[ Pregleda: 43393 | Odgovora: 95 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.