Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pocetnicki: trebam sabrati bodove od tacnih odgovora i prikazati ih u labeli

[es] :: .NET :: Pocetnicki: trebam sabrati bodove od tacnih odgovora i prikazati ih u labeli

[ Pregleda: 2618 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

kajzersose

Član broj: 67652
Poruke: 18
*.sr.gov.yu.



Profil

icon Pocetnicki: trebam sabrati bodove od tacnih odgovora i prikazati ih u labeli05.05.2006. u 16:26 - pre 195 meseci
ovo je jednostavna forma sa 3 RadioButtonList koja predstavljaju ponudjene odgovore.
E sad trebam sabrati bodove od tacnih odgovora i prikazati ih u labeli4.

using System;
using System.Data;
using System.Configuration;
using System.Web;
using System.Web.Security;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
using System.Web.UI.HtmlControls;

public partial class _Default : System.Web.UI.Page
{
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{

}
protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
int p=0;

{
if (RadioButtonList1.SelectedIndex == 0) p = p + 10;
else if (RadioButtonList1.SelectedIndex == 1) p = p -5;
else if (RadioButtonList1.SelectedIndex == 2) p = p;
if (RadioButtonList2.SelectedIndex == 0) p = p + 10;
else if (RadioButtonList2.SelectedIndex == 1) p = p - 5;
if (RadioButtonList3.SelectedIndex == 0) p = p + 10;
else if (RadioButtonList3.SelectedIndex == 1) p = p - 5;
}

if (p == 10) Label4.Text= p;
itd..



problem je u ovom: if (p == 10) Label4.Text= p; (ne moze ni if (p == 10) Label4.Text= p.ToString)
kako to da resim?
 
Odgovor na temu

NrmMyth
Ivan Maček
Split

Član broj: 63456
Poruke: 849
*.cmu.carnet.hr.

Sajt: www.dump.hr


Profil

icon Re: Pocetnicki: trebam sabrati bodove od tacnih odgovora i prikazati ih u labeli05.05.2006. u 16:57 - pre 195 meseci
Code:
if (p == 10) Label4.Text= p.ToString();

Sigurno ti ovo ne radi?

Nije mi bas jasna logika ?
Ako je p (a to su bodovi ako sam shvatio) jednak 10, onda upisi 10 na labelu??? Jeli to sigurno ono sto si htio postici??
 
Odgovor na temu

kajzersose

Član broj: 67652
Poruke: 18
*.sr.gov.yu.



Profil

icon Re: Pocetnicki: trebam sabrati bodove od tacnih odgovora i prikazati ih u labeli05.05.2006. u 17:14 - pre 195 meseci
p.ToString()


to je to.
hvala puno
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Pocetnicki: trebam sabrati bodove od tacnih odgovora i prikazati ih u labeli

[ Pregleda: 2618 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.