Za FSP Loox 420, Javite se na pp, naravno rom se placa :), necete nigdje naci da skinete "rom za mijenjanje jezika" , shvatite da je ROM = OS, G , R , znaci ne mozete tek tako skinuti rom, flashovati vas uredjaj i gotovo, malo vise citajte prije nego sto pitate o necemu, onda ce vam biti jasno, sta trazite i kako sta ide! Jedino se moze srediti, da se odredjeni rom "prepakuje" - originalni, znaci modificira, ili neki alatima natjera da prodje flash, na uredjaju na kojem je trenutni rom, ili jednostavno skidanjem CID locka, itd itd.. uglavnom guglajte i citajte prije nego se uhvatite neceg takvog, ne moze vam 1 forum o tome pomoci, morate ih puno vise proci... Ako je na uredjaju njemacki rom, mozete "normalnim" putem uraditi upgrade samo novije verzije njemackog, za ovo ostalo, javite se ljudima koji prave ovu opciju da i english rom prodje na uredjaju na kojem je trenutno germany rom ;)
Ja vam mogu poslati rom koji sam ja pravio, kuho :) i da bez problema prebacite na english, bez obzira koji je jezik trenutno na vasem uredjaju...
Ajde bre