Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako najlakse (ili najbolje) slati fajl kroz tcp ili udp?

[es] :: C/C++ programiranje :: Kako najlakse (ili najbolje) slati fajl kroz tcp ili udp?

[ Pregleda: 2947 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.56.EUnet.yu

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Kako najlakse (ili najbolje) slati fajl kroz tcp ili udp?28.11.2002. u 12:46 - pre 229 meseci
M$ Visual C++

Da ne lutam previse, treba mi nacin (znaci server i klijent program) koji medjusobno komuniciraju na nekom portu, tj. primaju i salju binarni fajl da li kroz TCP ili UDP?

Ono sto sam uspeo kroz oba protokola je da guram cist tekst, koji se pojavi kao obicna poruka.

Sve mi se cini da opet izmisljam toplu vodu, postoji li mozda neki drugi nacin?


tnx
 
Odgovor na temu

bm101
Vanja Tesin
Yu/Zr

Član broj: 1961
Poruke: 44
*.zre.sezampro.yu



Profil

icon Re: Kako najlakse (ili najbolje) slati fajl kroz tcp ili udp?28.11.2002. u 22:54 - pre 229 meseci

FTP ili TFTP. Pogledaj relevantne RFC-ove.
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
..ndg-pm4-1.dialup.nethere.net



+6 Profil

icon Re: Kako najlakse (ili najbolje) slati fajl kroz tcp ili udp?29.11.2002. u 04:06 - pre 229 meseci
Biraj:

http://www.codeguru.com/network/index.shtml
 
Odgovor na temu

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.1.EUnet.yu

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Re: Kako najlakse (ili najbolje) slati fajl kroz tcp ili udp?30.11.2002. u 15:55 - pre 229 meseci
Uspeo sam nesto posle postovanja teme, radi bez problema.

hvala Tata, odlicno mesto
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Kako najlakse (ili najbolje) slati fajl kroz tcp ili udp?

[ Pregleda: 2947 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.