Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

unloadMovieclip problem

[es] :: Flash :: unloadMovieclip problem

[ Pregleda: 3158 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pecooou
Petar Jovanovic
Nis

Član broj: 69500
Poruke: 134
*.dial.InfoSky.Net.

Sajt: www.pecooou.com


Profil

icon unloadMovieclip problem22.03.2006. u 11:13 - pre 189 meseci
Imam dva dugmeta. Jedan ucitava eksterni clip
on (release) {
loadMovie("Igracke.swf",1);
}

Na drugom postavim:

on (release) {
unloadMovie("Igracke.swf");
}

ali nece da ga izbaci.

U cemu je problem?
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
212.200.25.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: unloadMovieclip problem22.03.2006. u 11:29 - pre 189 meseci
Zato što se ne čita Help. Ako

loadMovie("url",target [, method])

konkretno postane

loadMovie("Igracke.swf",1);

onda

unloadMovie(target)

treba da bude

unloadMovie(1);
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: unloadMovieclip problem

[ Pregleda: 3158 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.