Postovani,
molim vas da mi neko odgovori i da uputstvo kako da resim sledeci problem.
Nasao sam PHP script-u whois-example, koja pretrazuje inostrane domene u smislu da li su zauzeti ili slobodni za registraciju. U download-ovanom fajlu naravno ima install.txt u kome pise da se skripta samo FTP nalogom prebaci na server bez ikakvih izmena.
Sve to uradim uvazavajuci instrukcije autora skripte ali nazalost ne radi, ali bas ne radi, u IE exploreru kao rezultat izlazi sledece:
Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=15) state=1 in /usr/local/apache/exec/php on line 4026
Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=8) state=1 in /usr/local/apache/exec/php on line 4026
Warning: Unexpected character in input: ' in /usr/local/apache/exec/php on line 4026
Warning: Unexpected character in input: ' in /usr/local/apache/exec/php on line 4026
Parse error: parse error in /usr/local/apache/exec/php on line 4026
Obratite paznju, ovaj rezultat se pojavljuje direkno sa servera tj skripta je upload-ovana ftp nalogom, nije u pitanju lokalni server.
Molim sve ljude, u koliko bi neko mogao da mi pomogne oko navedenog problema i da savet sta da radim jer mi je ova skripta vrlo bitna u narednih par dana, HVALA.