Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da ubacim sat na formu koji ce da radi u realnom vremenu?

[es] :: Access :: Kako da ubacim sat na formu koji ce da radi u realnom vremenu?

[ Pregleda: 3436 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

iki_boy
Ivan Petrovic
Nezaposlen
Lajkovac

Član broj: 27663
Poruke: 36
*.ptt.yu.

ICQ: 323686289


Profil

icon Kako da ubacim sat na formu koji ce da radi u realnom vremenu?01.10.2005. u 11:35 - pre 197 meseci
Znaci kako da ubacim sat u formu koji ce da pokazuje vreme u realnom vremenu?
Treba mi naprimer i sekundara! A to bi pitanje moglo da se odnosi i na datum! Naprimer akomi program bude upaljen u periodu kada se menja datum da on automatski prebaci na sledeci datum posle 00h?
Iki Boy
 
Odgovor na temu

Daks
Tu Tamo

Član broj: 2310
Poruke: 88
*.dlp280.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Kako da ubacim sat na formu koji ce da radi u realnom vremenu?01.10.2005. u 12:17 - pre 197 meseci
Evo ti jedan primjer ...

Pozdrav!
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

banem
Kikinda

Član broj: 16619
Poruke: 583
*.smin.sezampro.yu.



+15 Profil

icon Re: Kako da ubacim sat na formu koji ce da radi u realnom vremenu?01.10.2005. u 12:46 - pre 197 meseci
Ovo gore je rešenje po onome što mi je pala ideja na pamet, samo malo lepše.

Ako hoćeš jednostavno, postavi jedno Unbound polje, u njega vrednost =Now(), formatiraj ga kao datum/sat.

Za formu postavi događaj OnTimer, interval 1000 i u kodu:

Me.VremePolje.Refresh 'VremePolje je naziv polja

Osvežavaće ovo polje svake sekunde, a pošto prikazuje tekući datum i vreme imaćeš ono što si tražio.
Pozdrav,
Branislav
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: Kako da ubacim sat na formu koji ce da radi u realnom vremenu?

[ Pregleda: 3436 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.