Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

class(object) property values To Word Document ???? Borland c++

[es] :: C/C++ programiranje :: class(object) property values To Word Document ???? Borland c++

[ Pregleda: 2715 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mariob
bg

Član broj: 62264
Poruke: 35
62.108.101.*



Profil

icon class(object) property values To Word Document ???? Borland c++10.09.2005. u 15:55 - pre 203 meseci


Postovane kolege!

Da li bi neko znao kako je najlakse moguce uraditi sledece. Moja BCB aplikacija radi 'nesto' i dobija 'nesto drugo' kao rezultat,sto je smesteno u obliku objekta neke moje klase,u okviru podataka-clanova te klase. Ovo je jasno. Medjutim,kako bih ja mogao da te podatke prikazem kao Word Document,konkretno kao tabelu u word documentu,ciji bih 'template' prethodno ja napravio. moze li to bez OLE-a i tih ludila? i KAKO?

Zahvaljujem!!!


cdmA
 
Odgovor na temu

danio
Danijel K
nema sanse
Varsava, Poljska

Član broj: 67203
Poruke: 50
*.acn.waw.pl.



Profil

icon Re: class(object) property values To Word Document ???? Borland c++11.09.2005. u 01:15 - pre 203 meseci
Ima nekoliko biblioteka kao ova.

Ali prikazivanje objekata kao tabela u Wordu se bas ne smatra standardom. Mozda bi bilo pametnije iskoristiti nesto kao XML... O cemu se zapravo radi u tom programu?
 
Odgovor na temu

mariob
bg

Član broj: 62264
Poruke: 35
217.24.27.*



Profil

icon Re: class(object) property values To Word Document ???? Borland c++11.09.2005. u 10:32 - pre 203 meseci
Mozda sam ipak malo zakomplikovao pricu. radi se o tome da u programu vrsim neke proracune i rezultate tih proracuna smestam kao podatke-clanove te klase.Oni su raznih tipova,ansistring,int,float i sl. ja sam mislio da je moguce uraditi nesto kao:ja napravim u word-u(iz samog worda,nezavisno od mog programa) dokument koji sadrzi tabelu i sacuvam ga na nekom mestu(nesto kao template za upisivanje mojih rezultata).Zatim iz mog programa(npr.pritiskom na neki Button),ja bih otvarao TAJ dokument i na tacno odredjeno mesto u tabeli upisivao tacno odredjeni podatak i to sacuvao.

dakle radi se o upisu u word doc,ali ne iz baze podataka nego iz objekta strukture(klase).
isto tako sam mislio da odradim i citanje iz word dokumenta.

Kako to da uradim? Sva resenja dolaze u obzir,jer je hitno!

Pozdrav!
cdmA
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: class(object) property values To Word Document ???? Borland c++

[ Pregleda: 2715 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.