Citat:
Lukiano: @kasa
Ti bi, siroma, da mi pomogneš...
ne nudim ja pomoc samo sam dao obavestenje???
Citat:
Lukiano: I ja sad treba samo NOĆU da se kačim na Net?
ne razumem sto bi se samo nocu kacio na net kad radi non stop??,
Citat:
Lukiano: @kasa
Briga me za šerovane fajlove...
ako ti ne trebaju serovani fajlovi to je ok (i mi ne znamo sta cemo sa njima posto stize od 30-50 Gb dnevno sa satelita: programa, filmova, xxx, softvera...)
Citat:
Lukiano: I za igranje u mreži...
uvece se skupi 30 tak ljudi na igranju svako igra sta voli, Counter, generale, warcraft, iss, fifu, crvice...
Citat:
Lukiano: Plus, 40€ za pristup i 15€ mesečno? Pa, gore i od najgoreg provajdera,
i nije 15e nego 5e za mrezu, a internet je 10e ko oce nije obavezan i to je biznis nalog 768 koji koristi 10-15 ljudi uplacen je jos jedan biznis 768 pre dva meseca ali nema tehnickih mogucnosti na BJ 2 centrali,A ufur je smesan jel dobije se sve u toj ceni, kabl, mreznu karticu, konektori, izvucenu instalaciju, pentranje po krovu, busenje prozora, swich na zgradu ili AP sa grid antenom i kopletan softver instaliran, 2 servera koji imaju sami 1.2 Tib hard diskova, komp za satelit koji radi 24 casa, tako da se jos niko nije bunio...I ovo je UDRUZENJE GRADJANA napravljeno kao mala mreza drugova iz kraja (naselje Brace Jerkovic) ne komercijalna koja se siri po celom gradu... takvih ima vec dosta...
Citat:
Lukiano: kad se uzme u obzir QoS... Čekam ja da stepen BJ dobije 'tehničke mogućnosti'...
ne znam sta je QoS
.A tehnicke mogucnosti nema sanse da dobijemo za godinu dana
.
prijateljski pozdrav,
kasa
p.s. ako si u nasem kraju voleo bi da probas
pa da cujem onda komentare ??