Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???

[es] :: .NET :: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???

[ Pregleda: 4622 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

misxa
Podgorica

Član broj: 28513
Poruke: 68
*.crnagora.net.



Profil

icon Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???14.06.2005. u 15:08 - pre 229 meseci
Pokusao sam da procitam sadrzaj PDF fajla, i nikako ne uspijevam da ga procitam do kraja. Kao da metoda naidje na EOF karakter unutar fajla i prekine sa citanjem???

Pomoc...

Hvala.
 
Odgovor na temu

adnan78
Adnan Strujic
Software Engineer/System Architect
SCG

Član broj: 27187
Poruke: 55
217.26.75.*

ICQ: 17136266


Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???14.06.2005. u 15:52 - pre 229 meseci
Pojasni malo... Zasto bas u string? Sta hoces da uradis s njim? Ne vidim kako mozes iskoristiti to sto dobijes cio pdf u string promjenljivoj?

Pozdrav,
 
Odgovor na temu

misxa
Podgorica

Član broj: 28513
Poruke: 68
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???15.06.2005. u 09:03 - pre 229 meseci
Kako je u PDF-u tekst kompresovan LZW kompresijom unutar tagova <stream><endstream>, pokusavam da uhvatim te dijelove dokumenta i proslijedim ih dijelu programa za dekompresiju....

Pomoc...
 
Odgovor na temu

adnan78
Adnan Strujic
Software Engineer/System Architect
SCG

Član broj: 27187
Poruke: 55
217.26.75.*

ICQ: 17136266


Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???15.06.2005. u 10:47 - pre 229 meseci
Jesi li gledao SDK

http://partners.adobe.com/public/developer/acrobat/sdk/index.html

http://partners.adobe.com/publ...pis_and_specs/PDFReference.pdf
 
Odgovor na temu

misxa
Podgorica

Član broj: 28513
Poruke: 68
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???15.06.2005. u 15:52 - pre 229 meseci
Nema vajde... Adobe SDK je samo dokumentacija, koja nema veze sa C#...
 
Odgovor na temu

adnan78
Adnan Strujic
Software Engineer/System Architect
SCG

Član broj: 27187
Poruke: 55
217.26.75.*

ICQ: 17136266


Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???15.06.2005. u 16:12 - pre 229 meseci
Pa API-ji ne moraju da imaju veze sa C#. Bitno je da znas sta kako da ih iskoristis.

Citat:

ARTS IAC Toolkit is an ActiveX/COM (Component Object Model) component that allows you to use OLE and Acrobat to:

Set standard encryption on your PDF document
Insert images into a PDF and edit images properties
Create new bookmarks/edit existing bookmarks
Add text to your PDF, and edit its properties
Apply an action to any text, image or bookmark to make it act like a URL


Evo pogledaj ovo. Mislim da ce ti pomoci

http://www.managementdownload....nversion/arts-iac-toolkit.html

http://www.planetpdf.com/developer/article.asp?ContentID=6624
 
Odgovor na temu

misxa
Podgorica

Član broj: 28513
Poruke: 68
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???15.06.2005. u 16:19 - pre 229 meseci
Meni treba klasa koja ce da cita obican tekst iz PDF dokumenata... Pravim klasu koja ce da cita cisti tekst iz DOC, XLS, PPT, PDF, EML, MSG, HTML i XML formata...
 
Odgovor na temu

kuzmam
ireland

Član broj: 46518
Poruke: 31
*.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???16.06.2005. u 11:11 - pre 229 meseci
Pretraživanje i čitanje PDF dokumenta je moguće uraditi implementacijom PDF IFilter-a. Pojedini filteri postoje za svaki od formata koje si naveo. Imao sam prilike to da radim u C#-u doduše za Excel i Word, preko interopa. Probaj preko googla da nadješ više, imaš i gotove klase....
 
Odgovor na temu

misxa
Podgorica

Član broj: 28513
Poruke: 68
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???16.06.2005. u 11:52 - pre 229 meseci
Kako da pristupim IFilter opcijama???

Idem preko dllimport opcije???
 
Odgovor na temu

kuzmam
ireland

Član broj: 46518
Poruke: 31
*.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???17.06.2005. u 10:17 - pre 229 meseci
Da, importuješ ga preko odgovarajućeg GUID-a. Ja sad stvarno ne znam koji je GUID za Pdf IFilter. Evo ti primer na netu klase radjene u C#-u koja implementira tekstualni IFilter http://www.vbaccelerator.com/h..._zip_IFilter_TextFilter_cs.asp

pozdrav
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Kako procitati sadrzaj cijelog binarnog fajla (PDF, DOC itd...) u string???

[ Pregleda: 4622 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.