Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kakko postic zeljeno ako si noob

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kakko postic zeljeno ako si noob

[ Pregleda: 3156 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

chaki1976
chaki cardak
Vienna

Član broj: 61044
Poruke: 13
*.dynamic.xdsl-line.inode.at.



Profil

icon Kakko postic zeljeno ako si noob13.06.2005. u 03:55 - pre 232 meseci
Ovako, teška sam njubara sto se tiče ovog područja.

Imam zakupit server podrzava i php i mysql,
i ja sam nekako sa DRIMWEJWEROM napravio html stranu uplodo i sve to fino funkcionira.
Imam jedan php adresar skript, php forum php knj.gostiju i jedan php newsscript,
i to sve fino funkcionira dok sam koristio indexe sa framovima ili iframovima.

Ali to vise nije u modi a i ruzno izgleda kad imate po dva tri scrola sdesne strane

moj problem je kako da ja sad taj newsscript- znaci :novostiindex.php
sbindam na moju index stranu, na zeljeno mjesto, a da pritom ne koristim framove ili i framove iz jednog razloga a to su suvisni skrolovi.
Hvala unaprijed
Sve je moje tvoje
 
Odgovor na temu

Predrag Gajic

Član broj: 23671
Poruke: 338



+2 Profil

icon Re: Kakko postic zeljeno ako si noob13.06.2005. u 07:04 - pre 232 meseci
Možda bi ti koristilo
Code:
<?php include"novostiindex.php";?>

 
Odgovor na temu

chaki1976
chaki cardak
Vienna

Član broj: 61044
Poruke: 13
*.dynamic.xdsl-line.inode.at.



Profil

icon Re: Kakko postic zeljeno ako si noob13.06.2005. u 21:02 - pre 232 meseci
A to sigurno, kad napravim tabelu u drimvejveru, da u tu tabelu gdje bi se trebale novosti pokazivat ubacim taj cod,??

mislim da sam vec pokuso sa php includ i nije mi pokazalo nista tabela je bila prazna kad sam aplodo, ali pokusacu opet.
Hvala unaprjed.
Sve je moje tvoje
 
Odgovor na temu

chaki1976
chaki cardak
Vienna

Član broj: 61044
Poruke: 13
*.dynamic.xdsl-line.inode.at.



Profil

icon Re: Kakko postic zeljeno ako si noob13.06.2005. u 21:23 - pre 232 meseci
Hm sad sam pokuso i neide,
da malo bolje pojasnim:
tu gdje se nalazi index.html od moje strane sam napravio jedan folder i u njemu se nalazi newsscript i news script je pisan u php-u ali on svoju index stranu izdaje u .html
sto znaci www.mojindex.html/novosti/news/news.html
ja sam ovako pokusavo

<td valign="top">&nbsp;<?php include"/novosti/news/news.html";?></td>

i

<td valign="top">&nbsp;<?php include"www.mojindex.html/novosti/news/news.html";?></td>




Sve je moje tvoje
 
Odgovor na temu

mindmaster
marko selakovic
none
U kuci

Član broj: 56606
Poruke: 145
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.surcin.org


+1 Profil

icon Re: Kakko postic zeljeno ako si noob15.06.2005. u 16:26 - pre 232 meseci
Probaj da stavis news.PHP , a ne html (sa malim .php naravno) :)
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kakko postic zeljeno ako si noob

[ Pregleda: 3156 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.