Citat:
Ovako, ovo vam je samo informacija koju NESMIJETE koristiti u ilegalne svrhe!!
Opisat æu kako moete cracknuti windowns ifru na nekome kompjuteru do kojega imate fizièki pristup, ali nemoete uèi dalje od login pointa na njemu...
Ja nisam odgovoran za bilo kakvu glupost koju vi napravite s ovime textom!!!
====================================
1. Oprema
Od opreme trebate imati Linux Knoppix boot cd koji je besplatan i moete ga legalno naæi na internetu (ima oko 700MB), njega sprite na cd i kada ga ubacite u cd-rom, te dignete sistem automatski vam se podigne Linux Knoppix, Windowsi ostaju na hardu dok Linux ide u RAM.
Jednu disketu, onu 3.5'' sa 1,44MB prostora!!
I program SAMInside koji æete veoma lako naæi putem googlea!!
2. Opis
Ovako ljepo kada ste doli do toga kompjutera treba vam nekih 5 minuta da pokrenete Linux, i odete na hard di su windowsi, te odete pod:
WINDOWS/System32/config i tamo samo kopirate fileove SAM i system.sav na disketu, restartirate komp izvadite Knoppix i pokupite se kuæi!!
Tu vadite iz memorije na vaem kompjuteru pozvati program SAMinside te ubacite SAM file u njega, on æe vam pokazati accounte u SAM fileu, vi jednostavno samo odaberete account koji elite provaliti i pokrenete brute force crackanje i to je to!!
Nakon nekog vremena æe SAMInside naæi tu ifru (to moe trajati par minuta, sati, dana, ili èak mjeseci, zavisi o tome koliko je komplicirana ifra)!!
Kada ste dobili proizvod vaega rada tj. ifru samo se ljepo ponovno doetate do tog kompjutera upiete ifru i usli te u windowse preko toga accounta Very Happy
Nisam ovo nikad isprobao.