Citat:
broker: Postavio sam jednog klijenta u nasoj mrezi na WRT54G. Bilo je problema da se poveze u klijent rezimu sve dok je bio podesen na automatski odabir rezima rada (b/g). Kada sam forsirao b, uspeo je da se poveze. Dotad je 'ladno masio kanal na kome se nalazi AP.
U stvari ta instalacija me je i uverila da je WRT54G vrlo traljava naprava koja je izvikana samo zbog firmvera.
Mozda je problem do klijenta, ne mora da znaci da je do wrt-a ,mozda klijent ima los signal , ili rucno pravljenu antenu pa ne moze da se nakaci sa -70 koliko je potrebno za full G. Kod mene nije bilo nikakvih problema , niti znam da je iko imao problema sa wrt-om. Imalo je problema sa asus-om wl500g koji ima isto broadcom shipset , ali je uredjaj mnogo losije uradjen , tako da pravi probleme sa klijentima...
A wrt ima mogucnosti preko telneta, koje samo dobri znalci linuxa mogu da iskoriste (ako se ne varam wrt54g ima 16 MB interne memorije i procesor na 130 MHz, a GS oko 30 MB i procesor na 200 MHz) , tako da se ne slazem sa tobom nikako po pitanju "traljave naprave" ...