Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Biznis plan, sablon za izradu i cena

[es] :: Vodič za posao :: Biznis plan, sablon za izradu i cena

Strane: 1 2

[ Pregleda: 123866 | Odgovora: 30 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

midgard
Beograd, Vozdovac

Član broj: 59016
Poruke: 127
*.neobee.net.



+1 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena16.03.2010. u 23:01 - pre 171 meseci
Velika sramota, izbegavajte ovu firmu!
 
Odgovor na temu

Joegia
Krusevac

Član broj: 7002
Poruke: 7
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena17.03.2010. u 07:09 - pre 171 meseci
Ko odluči se bavi prevarama ima veoma stručan konsultanski tim u Liman Team tj. imaju već razrađenu šemu za one koji žele da za male pare robijaju.

Sudeći po linku koji je postavio bookmaker.

Prosto je neverovatno za koliko male pare su ljudi spremni da se prodaju. Ej ti 300€, ajd da su hiljade evra pa nekako i da razumem.





[Ovu poruku je menjao Joegia dana 17.03.2010. u 08:20 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

Član broj: 17066
Poruke: 6463
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: nabukodonosor@elite.....
ICQ: 235843000
Sajt: https://www.toolsify.com


+565 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena20.03.2010. u 22:05 - pre 171 meseci
Ma najobicniji pilicari. Izbegavajte ih u sirokom luku.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from
that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?

www.toolsify.com
 
Odgovor na temu

gancagarinca
gancagarinca

Član broj: 84644
Poruke: 8
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.biznisplan.com


+4 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena28.11.2010. u 12:50 - pre 163 meseci
Svima kojima treba biznis plan, kao prednovogodišnju akciju, poklanjamo eKnjigu: "BIZNIS PLAN" - vodič za izradu. U knjizi je integrisana teorijska obuka, izrada biznis plana, primeri i linkovi ka softveru za izradu biznis planova. eKnjigu možete preuzeti ovde: http://www.biznisplan.com/biznisplan.exe
REGISTRACIJA JE BESPLATNA SAMO DO 30.12.2010.
Dragan Ljubisavljević, dipl.ecc
Nezavisni Ekonomski Konsultant
www.biznisplan.com
www.internet-biznis.com
www.sremus.com
 
Odgovor na temu

trader6
beograd

Član broj: 148364
Poruke: 712
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+22 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena28.11.2010. u 13:09 - pre 163 meseci
Skinuo sam *.exe fajl kako dalje
Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog!
 
Odgovor na temu

serviser terenac
direktor, boljeanonimno
Beograd

Član broj: 271745
Poruke: 42
*.dynamic.sbb.rs.



+4 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena28.11.2010. u 23:22 - pre 163 meseci
Ma kakav biznis plan ?
O cemu vi ovde pricate ?
Po mom misljenju to je prevara nad prevarama !
Ako imate dobru ideju samo napred i nikome ni rec sta ste zamislili i kako ! Inace to sto banke traze biznis planove za odobravanje malih kredita to je ustvari porez za naivne da sve razrade i onda ih banka lepo odbije jer je sve na subjektivnoj osnovi u vezi dodele kredita. Pri dodeli kredita nema objektivnosti nego vise koliko ste nekome simpaticni ili ako imate nekoga da vam cuva ledja pa da dobijete taj kredit. Pogotovo ako ste novootvorena firma.
Ti biznis planovi se lepo sakupljaju i analiziraju i onda kad neko ko ima novca a ne zna sta s njim da radi, onda on dodje na ideju da poseti banku i ponudi im da polozi svoju ogromnu sumu u njihovu banku ali da mu zauzvrat daju nekih desetak dobrih biznis planova.
E tako se to zavrsava.
A vi se lepo mucite i placajte izradu biznis planova i poklanjajte svoje ideje bankarima.
Sirotinja ostaje sirotinja zato sto sve posteno placa, bogatas nikada ne bi bio bogatas da je sve platio !
Ako vam vec trebaju pare za neku ideju pokusajte bilo kako samo ne preko kredita gde se uslovljavaju biznis planovi.
Za dobar kredit nije potreban biznis plan nego profit ostvaren u prethodnom periodu preduzeca gde se vidi koliko mozete kreditom opteretiti profit i otplacivati ga i eventualno cime garantovati otplatu kredita ako vam profit opadne.
Ako ste pocetnik, za kredit vam je dovoljna hipoteka.
Nazalost, znam da ima mnogo genijalnih ideja kod siromasnih slojeva koji nemaju osnovu za nikakav kredit niti za hipoteku, ali nemojte ocekivati da po nasem obicaju postanete novopeceni biznismen preko noci! Bogatstvo se stvara kroz nekoliko generacija sa pradede na dedu, na oca pa vi da nastavite ... znaci polako i u okviru svojih mogucnosti i bez ikakvih kredita !!!

skoro sam cuo anegdotu da je firma koja sve radi sto je moguce vise po propisu i sve placa u rokovima pa su ipak dobili nekakvu kaznu. Kada se vlasnik firme zalio dobio je odgovor: kad vec imate novca da sve ostalo platite imacete sigurno novca i kaznu da platite ! A ovi ostali sto nemaju da plate redovne troskove poslovanja i kamate im se gomilaju na kamate njih i ne diraju jer vide da nemaju novca pa nema smisla da im pisu kazne jer novca nemaju.
Tako je kod nas na neki neobican nacin pronadjen novi oblik ekonomije i nacin za prevazilazenje ekonomske krize.

U Bibliji postoji prica da je gazda dao slugama po dinar i da se razidju po svetu i da se ponovo nadju na istom mestu posle godinu dana. Neki su dinare izgubili - potrosili, neki su ih sacuvali, a neki investirali i za neko vreme od tog dinara napravili mnogo vise dinara. Kad su se posle godinu dana svi ponovo skupili, gazda pogleda kako je ko prosao i ovima koji su sacuvali svoj dinar uzme ga i dade ovima sto su ga investirali i napravili mnogo vise dinara. Posle se pobunise ovi sto su svoj dinar sacuvali a gazda im odgovori da ko ima dace mu se duplo, a ko nema uzece mu se i ono sto ima.
E sad mozda pricu i nisam najbolje prepricao, al poenta je da su nagradjeni oni sto su snalazljivi i vredni. Kod nas je u konkretnom slucaju obrnut slucaj, ko ima njemu se uzme da se nadopuni tamo gdje nema onaj drugi da plati. Tako se nagradjuje rad i tako se unistava privreda i oni koji pokusavaju da izvuku privredu iz kolapsa. Razocarani, i oni ce postepeno pogasiti svoje firme. Postavlja se otvoreno pitanje kome je u interesu sacuvati socijalni mir i red tako sto ce se tolerisati gobitasi i unistavati oni koji vuku privredu.

Treba se pitati kome je u interesu blokada domace privrede ?

Po meni zamka se krije iza kapitala. Ipak smo mi u Srbiji bogati u odnosu na mnoge stanovnike razvijenih drzava. U Svajcarskoj je veoma mali broj imovine u privatnom vlasnistvu (cuo sam oko 5 %), a sve ostalo je u vlasnistvu banaka i izdaje se preko kirije ili otplacuje preko kredita. Krediti su najveca zamka. Postoji teorija globalne zavere da se vodi statistika o kreditnom zaduzenju stanovnistva i o procentualnoj velicini otplacenosti kredita. Kad ta procentualna otplacenost dostigne oko 50 % onda ti isti bankari osmisle nekakvo pucanje ekonomije i kreditno zaduzeno stanovnistvo nema da plati ratu i gubi svih 50 % otplacene vrednosti imovine. Onda banke opet tu imovinu prodaju na kredit novim kupcima kad se kriza smiri. Na taj nacin funkcionise kapitalizam, tako da sve sto imate pripada banci i nikada nije vase i morate biti pokorni inace gubite i ono sto imate.
Pazite se ! Kriza je osmisljena tako da budete dovedeni u situaciju da morate da uzmete kredit jer nemate finansija. Za kredit ce vam biti potrebna hipoteka. Eto zasto smo mi interesantni kapitalistickim investitorima i pazite se cak i kad kriza prodje kad vam nude kredite sakom i kapom.
Oni koji nemaju da plate redovne obaveze oni ce morati ili da zatvore firme ili da uzmu kredite, a ovi sto uspevaju da redovno izmiruju obaveze - njima treba nametnuti nekakve obaveze tako da se i oni zaduze (makar i zbog ogromne kazne) !
Cilj je da hipotekarno izgubimo svu svoju imovinu i da postanemo sto slicniji savremenom kapitalizmu i poslusni svojim gospodarima.
To nije nista novo i nije to plan od juce; setite se da je svojevremeno vrsen ogroman pritisak za Legalizaciju bespravno izgradjenih objekata kako bi neko jednoga dana na osnovu hipoteke mogao da ostvari uslove za dobijanje kredita.

Mozda je bolje ovako da nikada ne zavrsim legalizaciju i da ne izvrsim ostavinsku raspravu jer se imovina vodi na pokojnog cukuncukundedu. Tako ja ne mogu da se hipotekarno zaduzim niti mogu da izgubim imovinu jer pravno ni ne posedujem imovinu a ne mogu mi ni oduzeti jer bi morali da upletu i ostalih 18 porodica koje bi ucestvovale u ostavinskom postupku. Ako bi meni hteli da uzmu imovinu, teoretski, ako ostavinska rasprava nikada nije sprovedena onda bi oduzeli i deo koji mozda pripada nekome od drugih potencijalnih naslednika.
Kako ce nas drzava naterati da odradimo ostavinsku raspravu (to cemo tek da gledamo u nekoj od narednih epizoda) ?
A gde je novac koji su nasi preci po automatizmu ulagali u stambeni fond a nikada nisu dobili stan ? Nisu nam vratili te novce a rasprodali su drustvene stanove.

Nisu izvrsili povrat imovine oduzete posle 2. sv rata, rasprodali su sve i sad nemaju ni nacin da vrate tu imovinu bivsim vlasnicima. Cilj je da postanemo sluge na svojoj zemlji. Nasi roditelji i preci dizali su ruke da se odricu dela svoje zarade kako bi se izgradila neka nova hala proizvodnje i kako bi se zaposlilo novih X radnika. Znaci fabrike su se formalno vodile kao drustvene ali se tacno moze doci do informacije ko je i koliko iz plate izdvojio za izgradnju tih novih fabrickih pogona. Sve je to rasprodato i nikada nije vraceno onima koji su ulagali.


Da me neko pogresno ne shvati, ne pripadam ni jednoj politickoj organizaciji, niti mi je cilj da bilo sta o politici raspravljam, cilj mi je da vas upozorim na ono sto vidim i/ili slutim da se desava kako bi smo svako za sebe mogli naci najpovoljniji oblik prezivljavanja svakodnevne situacije i kako ne bi upali u potencijalne zamke.
Mozda i gresim.
 
Odgovor na temu

ventura

Član broj: 32
Poruke: 7781
*.dynamic.sbb.rs.



+6455 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena28.11.2010. u 23:46 - pre 163 meseci
@serviser terenac:

Za tvoj stepen paranoje "Ultra Mad Zone" je odgovarajući podforum.
 
Odgovor na temu

gancagarinca
gancagarinca

Član broj: 84644
Poruke: 8
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.biznisplan.com


+4 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena29.11.2010. u 08:28 - pre 163 meseci
Svi koji preuzmu exe fajl do 30.12.2010. treba da instaliraju program kao i svaki drugi, pokrenu ga i pošalju podatke za registraciju koje će videti na ekranu. U poruci treba naglasiti: elitesecurity. Dobićete podatke za registraciju u roku od 24 sata najkasnije.
Dragan Ljubisavljević, dipl.ecc
Nezavisni Ekonomski Konsultant
www.biznisplan.com
www.internet-biznis.com
www.sremus.com
 
Odgovor na temu

ljubisal
Ljubiša Lazarević
Računovođa
Beograd

Član broj: 37008
Poruke: 218
*.com
Via: [es] mailing liste

Sajt: www.mena.rs


+25 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena29.11.2010. u 09:23 - pre 163 meseci
srvis terenac - u pravu si u potpunosti.
Odlično osećaš i razumeš stvari.
Preporučujem ti samo da dopuniš svoje znanje po pitanju toga kako se
stvara novac. To je dodatna prevara koja stoji iza ovoga što si ti rekao
u vezi sa kreditima. Naime, kada banka odobri kredit nekome, ona ne daje
postojeći novac koji ima i koji cirkuliše u sistemu, već u trenutku
davanja kredita stvara novi novac koji do tada nije postojao u sistemu.
Ima dosta o ovome na netu, potraži.
Samo hrabro napred, bez straha.

--------------000609050608030606060004
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
<title></title>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
On 29.11.10 0:22, serviser terenac wrote:
<blockquote cite="mid:[email protected]" type="cite">Ma kakav
biznis plan ?
<br>
O cemu vi ovde pricate ?
<br>
Po mom misljenju to je prevara nad prevarama !
<br>
Ako imate dobru ideju samo napred i nikome ni rec sta ste
zamislili i kako ! Inace to sto banke traze biznis planove za
odobravanje malih kredita to je ustvari porez za naivne da sve
razrade i onda ih banka lepo odbije jer je sve na subjektivnoj
osnovi u vezi dodele kredita. Pri dodeli kredita nema
objektivnosti nego vise koliko ste nekome simpaticni ili ako imate
nekoga da vam cuva ledja pa da dobijete taj kredit. Pogotovo ako
ste novootvorena firma.
<br>
Ti biznis planovi se lepo sakupljaju i analiziraju i onda kad neko
ko ima novca a ne zna sta s njim da radi, onda on dodje na ideju
da poseti banku i ponudi im da polozi svoju ogromnu sumu u njihovu
banku ali da mu zauzvrat daju nekih desetak dobrih biznis planova.
<br>
E tako se to zavrsava. A vi se lepo mucite i placajte izradu
biznis planova i poklanjajte svoje ideje bankarima.
<br>
Sirotinja ostaje sirotinja zato sto sve posteno placa, bogatas
nikada ne bi bio bogatas da je sve platio !
<br>
Ako vam vec trebaju pare za neku ideju pokusajte bilo kako samo ne
preko kredita gde se uslovljavaju biznis planovi.
<br>
Za dobar kredit nije potreban biznis plan nego profit ostvaren u
prethodnom periodu preduzeca gde se vidi koliko mozete kreditom
opteretiti profit i otplacivati ga i eventualno cime garantovati
otplatu kredita ako vam profit opadne.
<br>
Ako ste pocetnik, za kredit vam je dovoljna hipoteka.
<br>
Nazalost, znam da ima mnogo genijalnih ideja kod siromasnih
slojeva koji nemaju osnovu za nikakav kredit niti za hipoteku, ali
nemojte ocekivati da po nasem obicaju postanete novopeceni
biznismen preko noci! Bogatstvo se stvara kroz nekoliko generacija
sa pradede na dedu, na oca pa vi da nastavite ... *znaci polako i
u okviru svojih mogucnosti i bez ikakvih kredita* !!!
<br>
<br>
skoro sam cuo anegdotu da je firma koja sve radi sto je moguce
vise po propisu i sve placa u rokovima pa su ipak dobili nekakvu
kaznu. Kada se vlasnik firme zalio dobio je odgovor: kad vec imate
novca da sve ostalo platite imacete sigurno novca i kaznu da
platite ! A ovi ostali sto nemaju da plate redovne troskove
poslovanja i kamate im se gomilaju na kamate njih i ne diraju jer
vide da nemaju novca pa nema smisla da im pisu kazne jer novca
nemaju.
<br>
Tako je kod nas na neki neobican nacin pronadjen novi oblik
ekonomije i nacin za prevazilazenje ekonomske krize.
<br>
<br>
U Bibliji postoji prica da je gazda dao slugama po dinar i da se
razidju po svetu i da se ponovo nadju na istom mestu posle godinu
dana. Neki su dinare izgubili - potrosili, neki su ih sacuvali, a
neki investirali i za neko vreme od tog dinara napravili mnogo
vise dinara. Kad su se posle godinu dana svi ponovo skupili, gazda
pogleda kako je ko prosao i ovima koji su sacuvali svoj dinar uzme
ga i dade ovima sto su ga investirali i napravili mnogo vise
dinara. Posle se pobunise ovi sto su svoj dinar sacuvali a gazda
im odgovori da ko ima dace mu se duplo, a ko nema uzece mu se i
ono sto ima.
<br>
E sad mozda pricu i nisam najbolje prepricao, al poenta je da su
nagradjeni oni sto su snalazljivi i vredni. Kod nas je u
konkretnom slucaju obrnut slucaj, ko ima njemu se uzme da se
nadopuni tamo gdje nema onaj drugi da plati. Tako se nagradjuje
rad i tako se unistava privreda i oni koji pokusavaju da izvuku
privredu iz kolapsa. Razocarani, i oni ce postepeno pogasiti svoje
firme. Postavlja se otvoreno pitanje kome je u interesu sacuvati
socijalni mir i red tako sto ce se tolerisati gobitasi i
unistavati oni koji vuku privredu.
<br>
<br>
Treba se pitati kome je u interesu blokada domace privrede ?
<br>
<br>
Po meni zamka se krije iza kapitala. Ipak smo mi u Srbiji bogati u
odnosu na mnoge stanovnike razvijenih drzava. U Svajcarskoj je
veoma mali broj imovine u privatnom vlasnistvu (cuo sam oko 5 %),
a sve ostalo je u vlasnistvu banaka i izdaje se preko kirije ili
otplacuje preko kredita. Krediti su najveca zamka. Postoji teorija
globalne zavere da se vodi statistika o kreditnom zaduzenju
stanovnistva i o procentualnoj velicini otplacenosti kredita. Kad
ta procentualna otplacenost dostigne oko 50 % onda ti isti bankari
osmisle nekakvo pucanje ekonomije i kreditno zaduzeno stanovnistvo
nema da plati ratu i gubi svih 50 % otplacene vrednosti imovine.
Onda banke opet tu imovinu prodaju na kredit novim kupcima kad se
kriza smiri. Na taj nacin funkcionise kapitalizam, tako da sve sto
imate pripada banci i nikada nije vase i morate biti pokorni inace
gubite i ono sto imate.
<br>
Pazite se ! * Kriza je osmisljena tako da budete dovedeni u
situaciju da morate da uzmete kredit jer nemate finansija. * Za
kredit ce vam biti potrebna hipoteka. Eto zasto smo mi
interesantni kapitalistickim investitorima i pazite se cak i kad
kriza prodje kad vam nude kredite sakom i kapom.
<br>
Oni koji nemaju da plate redovne obaveze oni ce morati ili da
zatvore firme ili da uzmu kredite, a ovi sto uspevaju da redovno
izmiruju obaveze - njima treba nametnuti nekakve obaveze tako da
se i oni zaduze (makar i zbog ogromne kazne) !
<br>
*Cilj je da hipotekarno izgubimo svu svoju imovinu* i da postanemo
sto slicniji savremenom kapitalizmu *i poslusni svojim
gospodarima*.
<br>
To nije nista novo i nije to plan od juce; setite se da je
svojevremeno vrsen ogroman pritisak za Legalizaciju bespravno
izgradjenih objekata kako bi neko jednoga dana na osnovu hipoteke
mogao da ostvari uslove za dobijanje kredita.
<br>
<br>
Mozda je bolje ovako da nikada ne zavrsim legalizaciju i da ne
izvrsim ostavinsku raspravu jer se imovina vodi na pokojnog
cukuncukundedu. Tako ja ne mogu da se hipotekarno zaduzim niti
mogu da izgubim imovinu jer pravno ni ne posedujem imovinu a ne
mogu mi ni oduzeti jer bi morali da upletu i ostalih 18 porodica
koje bi ucestvovale u ostavinskom postupku. Ako bi meni hteli da
uzmu imovinu, teoretski, ako ostavinska rasprava nikada nije
sprovedena onda bi oduzeli i deo koji mozda pripada nekome od
drugih potencijalnih naslednika.
<br>
Kako ce nas drzava naterati da odradimo ostavinsku raspravu (to
cemo tek da gledamo u nekoj od narednih epizoda) ?
<br>
*A gde je novac koji su nasi preci po automatizmu ulagali u
stambeni fond a nikada nisu dobili stan ? Nisu nam vratili te
novce a rasprodali su drustvene stanove.
<br>
<br>
Nisu izvrsili povrat imovine oduzete posle 2. sv rata, rasprodali
su sve i sad nemaju ni nacin da vrate tu imovinu bivsim
vlasnicima. Cilj je da postanemo sluge na svojoj zemlji. Nasi
roditelji i preci dizali su ruke da se odricu dela svoje zarade
kako bi se izgradila neka nova hala proizvodnje i kako bi se
zaposlilo novih X radnika. Znaci fabrike su se formalno vodile kao
drustvene ali se tacno moze doci do informacije ko je i koliko iz
plate izdvojio za izgradnju tih novih fabrickih pogona. Sve je to
rasprodato i nikada nije vraceno onima koji su ulagali.*
<br>
<br>
Da me neko pogresno ne shvati, ne pripadam ni jednoj politickoj
organizaciji, niti mi je cilj da bilo sta o politici raspravljam,
cilj mi je da vas upozorim na ono sto vidim i/ili slutim da se
desava kako bi smo svako za sebe mogli naci najpovoljniji oblik
prezivljavanja svakodnevne situacije i kako ne bi upali u
potencijalne zamke.
<br>
Mozda i gresim.
<br>
<br>
--
<br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://www.elitesecurity.org/p2749377">http://www.elitesecurity.org/p2749377</a>
<br>
<br>
Prijave/odjave: <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://www.elitesecurity.org/liste">http://www.elitesecurity.org/liste</a>
<br>
<br>
Deaktivirajte rich-text formatiranje u svom mail klijentu ili
webmailu kada odgovarate na poruku. Ne menjajte sledece dve linije
ukoliko odgovarate putem emaila!
<br>
esauth:55988:373d59d47a2e6470f7e1f662843385e9
<br>
Tokom vanrednog stanja - registracija doo elektronskim putem - www.mena.rs
 
Odgovor na temu

Furunash
Srbija

Član broj: 267309
Poruke: 9
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.popwebdesign.net/seo-..


Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena29.11.2010. u 12:02 - pre 162 meseci
Ako vam je ipak i potreban biznis plan, bez obzira šta ovde neko priča kako ne treba, kako je to prevara i bla, primere biznis planova možete preuzeti ovde

Pa, sretno vam bilo
Lift do uspeha je u kvaru, ali su stepenice uvek dostupne

Usluge SEO optimizacije
 
Odgovor na temu

S A J A
Beograd

Član broj: 226539
Poruke: 1907
*.adsl-1.sezampro.yu.



+421 Profil

icon Re: Biznis plan, sablon za izradu i cena29.11.2010. u 15:10 - pre 162 meseci
Serviser terenac je potpuno u pravu što se tiče načina funkcionisanja kapitalizma. Neko ko ima novac taj novac posle daje ljudima čime ih na kraju čini robovima. Postoji mnogo načina kako da oni izvuku svoje pare nazad (ili da vam uzmu imovinu) a to su: krize koje su oni sami napravili, inflacija, promene zakona, poreska politika itd... Drugim rečima, kapitalizam je savremeno robovlasničko društvo.

Za započinjanje posla je najbolje ako imate svoj kapital. I ako propadnete, potrošili ste svoje pare i to je to. Ako neko nema svoje pare a želi da radi onda mu nema druge nego da se zadužuje. Kod zaduživanja se može dosta toga reći ali ja ću biti kratak: pamet u glavu.

Biznis plan je ništa drugo nego poslovna ideja napisana na papir. Da li će to neko da ukrade i zloupotrebi ili da upotrebi na pravi način teško je reći.
 
Odgovor na temu

[es] :: Vodič za posao :: Biznis plan, sablon za izradu i cena

Strane: 1 2

[ Pregleda: 123866 | Odgovora: 30 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.