Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Dokumentacija o VB.NET 2008, potrebno za diplomski

[es] :: .NET :: Dokumentacija o VB.NET 2008, potrebno za diplomski

[ Pregleda: 775 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ksrele
Programer - informatičar
Gold Drink D.O.O. Subotica
Subotica

Član broj: 14253
Poruke: 1642
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 66444502


+47 Profil

icon Dokumentacija o VB.NET 2008, potrebno za diplomski03.08.2010. u 11:06 - pre 167 meseci
Pozdrav svima,
Radim u VB-u po malo jos od verzije 5 pa do sada, nisam totalni pocetnik, ali posto se stalno nesto menja i dodaju se nove opcije ja nikako ne mogu da ih ispratim, pa sam se iskreno malo pogubio.
Nego, ajde da predjem na stvar. Posto mi je bilo dosadno a i roditeljima je bio potreban neki program za prosto knjigovodstvo, ja sam ga napravio u VB.NET-u 2008 i kada je doslo vreme za izradu diplomskog odlucio sam da tu aplikaciju malo doradim i odbranim kao dipl. Problem je nastao kada sam otisao na konsultacije sa profesorom, on mi je rekao da se ne objasnjavam mnogo kako sam pravio aplikaciju ili samu aplikaciju, vec da vise pisem o alatima (VB.NET i SQLite). To mi sada predstavlja veliki problem jer nikako da skupim neki materijal koji bi mi odgovarao.
Naime, vecina knjiga je pisana kao konkretan vodic tj tutorijal kako se konkretno koristi VB (recimo), dok meni treba nesto skroz uopsteno, kao istorijat i slicno...

Sad, posto se ja ne bavim programiranjem profesionalno a ni na fax-u nas nisu mnogo naucili neke napredne stvari a ja bih hteo da ih pomenem u diplomskom, moze li mi neko reci sta je to sada IN (hit) kod programiranja? Znaci, da se laicki izrazim, koje su sada skrecenice aktuelne? :) Kao recimo kod WEB programiranja imamo SEO (sto mu dodje neka optimizacija za pretrazivace, sta li je vec), zanima me da li ima tako nesto i za VB programiranje?
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Dokumentacija o VB.NET 2008, potrebno za diplomski

[ Pregleda: 775 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.