Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Klijent/server nemogucnost konekcije

[es] :: .NET :: Klijent/server nemogucnost konekcije

[ Pregleda: 775 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nevena79
???

Član broj: 202308
Poruke: 335
*.adsl-3.sezampro.yu.

Sajt: www.tablic-klub.com


+1 Profil

icon Klijent/server nemogucnost konekcije11.04.2009. u 17:20 - pre 183 meseci
Ova tema se nalazi i u forumu visual basic 6.0 ali zbog prirode problema koja prevazilazi samo oblast vb6 molim moderatore da je ostave, barem dok se ne nadje resenje a posle obrisite onu gde nije nadjeno i ostavite jednu.

Imamo aplikaciju klijent/server i sledeci problem. Tj svaki klijent moze da bude u ulozi klijenta ako se kaci na onog drugog ili moze da bude u ulozi servera ako se neko zakaci na njega. Problem je u sledecem. Jedan klijent moze da se konektuje na onog drugog ali onaj drugi nikako ne moze na prvog. Posle analize koda izgleda da je problem bas u racunaru koji ne moze da se konektuje a ne u samom programu jer i posle Winsock1.Connect ip, port ne dodje do konekcije.
Znaci pitanje bi bilo sta sve moze da mu blokira da se konektuje? Imam Kasperski Internet Security 8.0.0... I pokusala sam da ga ugasim skroz i opet ne moze. Moze li on da blokira i posle gasenja kao sto ima onu opciju da brani sebe pa to radi i kada je ugasen? Windows firewall je ugasen i od slicnih programa nemam nista. Inace da napomenem, kada se drugi klijent poveze na njega imam redovan izlaz preko Interneta i oni normalno komuniciraju.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Klijent/server nemogucnost konekcije

[ Pregleda: 775 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.