Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Offshore kreditna kartica koja radi na bankomatima i na koju može da se uplati sa Moneybookersa

[es] :: E-Kupovina :: Platne kartice :: Offshore kreditna kartica koja radi na bankomatima i na koju može da se uplati sa Moneybookersa

[ Pregleda: 9804 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pyc
Marko Domanović
Beograd

Član broj: 2771
Poruke: 902

Sajt: www.getmonero.org


+80 Profil

icon Offshore kreditna kartica koja radi na bankomatima i na koju može da se uplati sa Moneybookersa20.03.2009. u 08:54 - pre 183 meseci
Jel ima neko proverenu šemu za offshore kreditnu karticu koja radi na domaćim bankomatima i na koju može da se uplati sa Moneybookersa ili Paypala?
 
Odgovor na temu

Thetaworld
General Partner
RCD usluge

Član broj: 2317
Poruke: 520

Sajt: www.rcdusluge.com


+60 Profil

icon Re: Offshore kreditna kartica koja radi na bankomatima i na koju može da se uplati sa Moneybookersa07.04.2009. u 15:40 - pre 183 meseci
Važno bi bilo da napišeš u koju svrhu ti je tako nešto potrebno.

Ponude postoje razne, recimo: http://www.apply4mastercard.com/ za MasterCard karticu iz Evropske zajednice, s tim da za pravilnu upotrebu sa MoneyBookers ili Paypal, treba da obratite pažnju na korištenje adrese, telefona i usaglašavanje stranog bankovnog računa sa podacima koje Paypal ili MoneyBookers traži. Lično, ne preporučujem ni jednu od tih firmi, pogotovo ne za korištenje od strane korisnika u Srbiji, jer opšti uslovi korištenja Paypal to ne dozvoljavaju.

Drugo riješenje bi bilo da se postane član kluba http://www.prepaidvisa.biz/ i da se dobije jedna VISA kartica za takvu sličnu upotrebu. Mnoge banke će naravno da otvore bankovni račun, recimo http://www.barclays.co.uk/ i ova banka može da traži neki depozit inače bi koštalo mjesečno održavanje računa. Mogu se koristiti i treće firme za naplatu putem Paypal-a, kao što su http://www.2checkout.com koji može da naplati i putem Paypal-a, a korisnik onda može dobiti S.A.D. bankovnu karticu za isplatu svojih suma.

Paypal za Srbiju, barem do današnjeg datum 7. aprila 2009, još ne postoji. To bi značilo da bi se trebao otvoriti Paypal nalog sa nekom stranom adresom, najbolje tamo gdje se nalazi i račun i da bi se sa bankom trebalo usaglasiti da se ista adresa može koristiti na računu, inače banke mogu da odbiju takve transakcije. A i ne moraju, zavisi od banke do banke i da li su njihova pravila stroga ili ne. Treba se imati i broj telefona u toj Paypal državi.

Npr. italijanska adresa, italijanski broj telefona i italijanski bankovni račun sa karticom -- to je onda uslov za italijanski Paypal račun, takav račun onda može biti ovjeren, može slati novac i primati novac.

Postoje i instant, trenutni S.A.D. bankovni računi, koji se mogu koristiti za isplatu novca sa Paypal naloga iz druge zemlje, ali samo ako taj Paypal nalog to dozvoljava. Recimo neko u Austriji može da isplati na S.A.D. bankovni račun.

Ali svrha je najbitnija, da li se želi nešto prodavati ili plaćati na Internetu? Da li je biznis dugoročan ili kratkoročan sa samo jednom isplatom? Najbolje je napraviti dugoročan plan koji ispunjava poslovnu potrebu, tako da se u budućnosti nikada ne izgubi neki nalog, bilo Paypal, MoneyBookers ili bankovna kartica.

Louis
 
Odgovor na temu

[es] :: E-Kupovina :: Platne kartice :: Offshore kreditna kartica koja radi na bankomatima i na koju može da se uplati sa Moneybookersa

[ Pregleda: 9804 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.