Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ponuda za Posao - Trazimo "Etickog Hakera" za ulazak u web servere i analize resenja

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Ponuda za Posao - Trazimo "Etickog Hakera" za ulazak u web servere i analize resenja

[ Pregleda: 1874 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Web_Security

Član broj: 72875
Poruke: 1
212.200.120.*



Profil

icon Ponuda za Posao - Trazimo "Etickog Hakera" za ulazak u web servere i analize resenja31.10.2005. u 18:03 - pre 225 meseci
Postovanje,

Trazimo iskusnog programera/analitircara sa iskustvom ulaska u web servere bez root passworda, zadovoljavajucim engleskim jezikom da pise reporte o "rupama" i nacine na koje mogu da se unaprede zastite postojecih web servera. U Arsenalu treba da ima i siroki spektar ulazenja u servere i na ostale nacine (ne samo preko root-a).

Vas zadatak je da pronalazite rupe u postojecim web serverima, kada udjete u server da se "potpisete" i date do znanja administratorima da se bili gde ne biste trebali da budete.

Radit cete za USA fimu koja ce vas placati za eticko hakovanje.

Molim vas nemojte nam slati CVs sa izlistanim programskim jezicima - to nas ne zanima. Ne zanima nas ni fakultet koji ste zavrsili ni da li imate vozacku i ostala cuda sto ljudi u Srbiji izliastju na svojim CV.

Posaljite nam pismo motivacije zasto ovo zelite da radite, i ukratko ko ste i malo o vama.

Izabir kandidate ce biti sledeci:

1) Odabrani kandidati ce da dobiju IP adresu, "dedicated" servera u USA, gde ce u root folderu biti postavljen fajl sa textom. To je nas server za razvoj na kome mozete da radite sta hocete, ali koji nije jako dobro zasticen (da ne bi predugo trajao test projekat). Vas zadatak je da udjete (hakuejte) u taj server, da nadjete taj fajl, i da ga posaljete nama nazad na mail. Onda cemo znati da smo nasli svoga coveka.

2) Prvi kandidat koji dodje do toga fajla ce da ima interview u Beogradu i odmah posle toga prvi projekat

4) Za pocetke su isplate po projektu. Za prvi projekat, za ulazenje u server klijenta, stavljanje vaseg potpisa na jednu od web stranica, i analizu (na engleskom) placamo 1,600 USD po zavrsenom projektu.

Povoljne okolnosti pored gore navedenog su sledece:

1) Da kandidat nije nikada bio odbijan za VIZU za USA ili za Zapadnu Evropu
2) Da nije hapsen (provet ce firma kod SUPa pre nego sto potpisete ugovor za stalno)
3) Da ima referencu neke firme na zapadu gde je mozda radio

Ovaj konkurs traje do Novembra 7oga. Zeleli bi da vidimo fajl koji ostavimo na serveru u nasem mailu do Novembra 7oga ili pre. Prvi placeni projekat bi poceo odmah nakon intervjua i upoznavanja.

Zelim pravim kandidatu puno srece...

E-mail: [email protected]


[Ovu poruku je menjao Web_Security dana 31.10.2005. u 19:42 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Ponuda za Posao - Trazimo "Etickog Hakera" za ulazak u web servere i analize resenja

[ Pregleda: 1874 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.