Pa neko vec mora biti milioner,a ne verujem da ovde,ili bilo gde,moze da se obogati za 10 godina na posten nacin.
Okolnosti su bile kakve su bile i obogatio se ko se obogatio...
Ne vidim tu nista lose.
Miskovic je intelektualac,Karic nije.Mislim da je kompanija Delta "teza"od Brace.
Znam da imaju dugorocnu strategiju,fabrike po Rusiji,mnogo kapitala po Srbiji a da se i ne zna direktno da oni stoje iza.Imaju najjaci lanac maloprodaje u Srbiji i to nije za potcenjivanje.fabriku kucne hemije,Uljaru...svake godine pokupe najbolje studente i cede ih dok su mladi...
Inace cuo sam da je Miskovic radio u Geneksu.To je bila dzin firma u oblasti trgovine u svetskim razmerama,pricalo se da ih je osnovala DB.Kazu da je knjizica sa kontaktima koje je Miskovic navodno poneo sa sobom vredela,kao izvor informacija ,stotine miliona.($)
Zoran Drakulic je iz iste ekipe.Za njega se prica da je imao kontakte vezane za trgovinu zitaricama,metalima.I to na drzavnim nivoima.Provizije su se merile milionima.
Mislim da bogatasa ima mnogo vise nego sto naslucujemo.Procenjuje se da je nekih 12 milijardi dolara nasledja SFRJ koje je zavrsilo u raznim dzepovima.
Sada je tren velikih odluka...
bolje je zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi!!!
"Bog je mrtav"-NICE
"Nice je mrtav"-BOG
www.maxsilver.rs