Za Primafila zaboravi, toga više nema nigdje, nije u pitanju kljuc nego sistem NDS.
Za sve ostalo imaš ovdje http://balkansat.elitesecurity...index.php?showfilesfordate=All
ako ti nešto ne radi sa ovim kljucevima ovdje ne treba ti lutat više nigdje jer je tu sve šta radi.
BTW s obzirom da ti je prvi post ovdje i da si nastupio sa temom koja je po ko zna koji put prožvakan, za ubuduce bi bilo dobro da malo više citaš, pa tek onda pitaš.
Hvala ti, pokusavao sam sa nekim kljucevima al ne ide, koristim Samy_Humy_Edit program za ubacivalje kljuceva mozda je i do njega nemam poima.
Imam jos jedno pitanje kad ubacim kljuceve preko Samy_Humy_Edit programa ili nekog drugog, trebam li nesto podesit na resiveru ili samo upalit i ugasit
ono sto je meni poznato je to da ti resiver treba biti upaljen na bilo kom
programu i da nakon ubacenih kljuceva preko tog programa pre iskljucenja
resivera trebas ugasiti na standby dugmetu tako da bi se memorisalo
sto si ubacijo i isto tako prilikom prvog paljenja resivera nakon sto ga postavis
gdje mu je mesto isto trebas upaliti resiver na standby dugme
imas li link sa novim kodovima (ran.bin fajl) za taquilla, multivision, i jos neke bolje kanale...... ubacim ja neke al ne otkljkuca nista u vraga
pozdrav
@Sehax jel ti vidjeh što ti ja napisah, sve ti to radi sa kljucevima koje imaš na uploadu, to što tebi ne radi nije do kljuceva malo više citat, što i kako