Ja sam uzeo pre mesec dana i recu cu ti kako je bilo, prvo sam se primio na price 60e kartica + 20~30 e antena, i sve to ispadne ispod 100 e , mozda nekom ko se 10 godina bavi SatTv-om , ali meni je bila druga prica:
1. Prvo za 60e karticu neces nigde da nadjes, to jest ima je , ali kao ne trenutno, velika potraznja stize za par nedelja itd, su mene vrteli prodavci, dok nisam puko i kupio je za 80 e, tamo gde je ima odmah ali skuplje.
2. Tanjir sam platio 25e i LNB 10 e , plus su mi naplatili i klizac (koji omogucava rucno menjanje satelita) 10e, posto verovatno neznas nista o namestanju antene, kao ni ja a nemas nikog da pitas, platis namestanje antene, kao sto -kaze-R- rece od 20 - 90 e , ja sam platio 30e plus kabal, tako da mi je "Antenski" deo izasao 80 e.
To je sve ukupno 160 evra, tako da otprilike moze da ti izadje od 150 - 200 evra.
Ako mislis sve da zavrsis ispod 100 e, onda se spremi za cekanje da stigne kartica, jurenje polovne antene i lnb-a po oglasima , cimanje drugara da ti nameste antenu itd. Ja nisam imao vremena ni zivaca za drugu varijantu.
"There are many here among us who feel that life is but a joke.
But you and I, we've been through that, and this is not our fate,
So let us not talk falsely now, the hour is getting late."