Vidite, ovo je moje licno misljenje.Dakle, ne vodim se raznim napisima po raznim sajtovima, jer nista zvanicno jos nije izaslo.Sto ce reci, ako pise na Montsat-u, ili na Cro-sat-u, to nije zvanicno.Zvanicno kad bude napisano na sajtu RTS-a ili neke druge TV kuce onda mogu da poverujem da ce tako necega zaista i biti.Ono sto ja pouzdano znam (tj. pouzdano sam procitao) jeste da se organizuje tzv. grupa Balkanskih kanala u kojoj sve zemlje bivse Jugoslavije imaju ravnopravan udeo.To znaci da ce svako dobiti deo kolaca, sad koliki ce deo biti to verovatno zavisi od toga koliko ce para koja TV kuca uneti u taj dil.Zasada u tome prednjaci OIV sa novim paketom SEEMORE, koji uzgred budi receno i ne nudi nesto revolucionarno.Ljudi iz OIV-a su preuzeli nekoliko najlaksih za emitovanje kanala i sad pokusavaju da to dobro naplate.Koliko ce u tome i uspeti to cemo tek da vidimo.Sledeci bi trebali po mom skromnom misljenju da budemo mi Srbi, kao zemlja sa 10 miliona stanovnika i po jednom TV stanicom na svake 3 glave

opet ce tu da ulete samo oni koji imaju para, a ja ne verujem da RTS moze sebi da priusti jos jedan kanal na HB (I ovaj sto imaju ne odrzavaju, i program je OCAJAN).Sta ce od svea toga da bude cekacemo pa cemo videti.
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...