cisto sumnjam da za pink imaju kljucevi ili kodevi kako vec hocete!
ali ako neko nesto zna za kljuceve ,de nek se malo procuje.i svabe hackaju svoje kanale ,italijani svoje ,sto nebismo i mi.
Ima pink dovoljno para jer da nema nebi htjeo da otvori svoju AVIOKOMPANIJU:
eto toliko od mene.
sigurno sam dosadan bio.........
Vozdraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kada sam spomenuo pink , mislio sam i na hrt u viaccesu koji je bio provaljen, pa sto ste majstori objavljivali kljuceve kada cuvate svoje????????
Dakle ja ostajem kod toga da nema niko sposoban da razvali (za sada makar) irdeto2 i hrt u viaccesu2.
A vi me demantujte patriote sa objavom fajla za grcku novu recimo koja je u irdetu 2 a koja nije vasa pa nemorate da je zalite .
spomenuo pink , mislio sam i na hrt u viaccesu koji je bio provaljen, pa sto ste majstori objavljivali kljuceve kada cuvate svoje????????
Dakle ja ostajem kod toga da nema niko sposoban da razvali (za sada makar) irdeto2 i hrt u viaccesu2.
A vi me demantujte patriote sa objavom fajla za grcku novu recimo koja je u irdetu 2 a koja nije vasa pa nemorate da je zalite .
Cek cek malo
Sta si time hteo da kazes ovim
Postoji file za Grcku NOVU u irdeto2 ili nisam dobro razumeo???
Molim da neko to malko pojasni ili apsolutno demantuje
Nepostoji nijedan fajl za irdeto 2 o tome i pričam dok neki lupetaju da eto ne razvaljuju zbog patriotizma pa eto im nova pa neka je razvale ili im zao i brace grka.