Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pohvala i kritika!!!

[es] :: BalkanSat :: Pohvala i kritika!!!

Strane: 1 2

[ Pregleda: 910 | Odgovora: 26 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:23

Pohvala na nove podforume ali i kritika, zašto se nije postavila obavijest da su podforumi otvoreni, a prije svega zašto se nije tražilo mišljenje što nam je potrebno i što bi bilo najbolje, možda bi se u diskusiji došlo i do nekih prijedloga, ovako ko i prvi put, pred gotov cin a onda nako par mjeseci se shvati da je promašeno i podforumi nestanu na istinacin kao što su i došli
18.01.2005. u 23:23 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:29
Da nadopunim, prvi put kad sam se zalagao da se otvori podforum samo za DB zbog njegove specificnosti, otvorili ste ga zajedno sa Samsungom i Haumaxom, ja još uvjek mislim da bi trebao podforum samo za DB, pa da o tome ovdje pod ovom temom pokušamo dat svoje mišljenje, kako vidim nije to neki problem da se i sada ispravi ta pogreška, btw ovo je samo moje mišljenje
18.01.2005. u 23:29 

makka
HR

Član broj: 32841

icon Re: Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:35
I ja sam prozujao sa podforumima a sada sam probao otici na onaj gdje je dig.world i ne mogu otvoriti, pise da za moju masinu nije dostupno, inace koristim Operu i nisam imao problema. Probao i na drugi podforum pa opet nece, dali je to trenutno ili?
makka
18.01.2005. u 23:35 

lahor

Član broj: 38986

icon Re: Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:35
pogledajte , od ovih foruma nijedan nema s temom uopsteno, a pazite samo koliko price ima oko provajdera, oko satelita, oko kanala, i oko nas samih , a da se nigdje risiver ne spomene..
dakle, ja glasam i za podtemu UOPSTENO
18.01.2005. u 23:35 

makka
HR

Član broj: 32841

icon Re: Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:39
Dodatak, probao upravo otici na sve podforume, uspio jedino na upload. Na svim ostalima isti odgovor.
makka
18.01.2005. u 23:39 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator
Član broj: 8301

icon Re: Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:42
Citat:
I ja sam prozujao sa podforumima a sada sam probao otici na onaj gdje je dig.world i ne mogu otvoriti, pise da za moju masinu nije dostupno, inace koristim Operu i nisam imao problema. Probao i na drugi podforum pa opet nece, dali je to trenutno ili?

Polako teme se prebacuju u te podforume, tek za dan dva sve ce biti na svom mestu, @lahor UOPSTENO pa polako toga ce biti sve manje.
18.01.2005. u 23:42 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:44
@lahor-e polako najprije da riješimo jel Dream Boxu mjesto u posebnom forumu, pa kad to riješimo i vidimo da se glas naroda uvažava, možda se usudimo imat još koji prijedlog
18.01.2005. u 23:44 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Pohvala i kritika!!!18.01.2005. u 23:47
@Zeusplus, daj molim te ne požurujte premještanje, možda se uspijemo izborit da promijenite mišljenje pa da nebi radili dupli posao, ili misliš da nema smisla ovaj moj prijedlog, u tom slucaju aje odmah izbriši ovu temu da nebi unjela pomutnju i brige
18.01.2005. u 23:47 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 00:09
Citat:
ljpenovi: Pohvala na nove podforume ali i kritika, zašto se nije postavila obavijest da su podforumi otvoreni, a prije svega zašto se nije tražilo mišljenje što nam je potrebno i što bi bilo najbolje, možda bi se u diskusiji došlo i do nekih prijedloga, ovako ko i prvi put, pred gotov cin a onda nako par mjeseci se shvati da je promašeno i podforumi nestanu na istinacin kao što su i došli

Nije tacno,stajalo je kratko vreme da su otvoreni novi Podforumi.
Mozda si se ti kasno ukljucio.

Svako ko otvori,glavnu stranu BS-a,trebao bi videti Podforume.

Tesko je ispuniti svakom pojedinacno zelju i raditi po volji pojedinaca!!!

@makka,

Svi podforumi se otvaraju i rade besprekorno.Bar kod mene sa IE 6.

Pozdrav
19.01.2005. u 00:09 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 00:18
Citat:
Gile:
Tesko je ispuniti svakom pojedinacno zelju i raditi po volji pojedinaca!!!

Baš zato ti kažem, cujte mišljenje onih zbog kojih ove promjene i radite, jer sa ovom tvrdnjom skaceš sam sebi u usta, jer se na ovom potezu vidi da ste se vas par pojedinacno dogovorili, pa daj da se svi skupa dogovore što bi trebalo i što bi bilo bolje, ako nema prijedloga, može ostat, ako ih ima razmislite i udovoljite
19.01.2005. u 00:18 

PPZ
Elektronicar, Panasonic professional Broadcast equipm..
Atina, Grcka

Član broj: 8528

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 00:32
Ja mislim da bi bilo dobro postaviti jedan podforum DreamBox - za pocetnike
Instalacija image-ova, kako ubaciti EMU, kako recimo koristiti USB flash za Multi-Boot, itd....
Planiram da uskoro kupim DB pa bi to bilo super obzirom da ne znam nista oko DB.Isto tako bi bilo lepo otvoriti i mesto za PVR, svih vrsta.Sve je vise risivera sa Hard diskovima, a kako snimati, kako prebacivati fajlove i na kraju krajeva konvertovati i prziti na DVD malo njih zna.Mada, moja najveca zamerka je za UPLOAD, trebalo bi imati nekoliko podsekcija, pa da se lakse snadjemo.Recimo kao na CroSat uploadu....
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
19.01.2005. u 00:32 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 00:38
@PPZ nista ti ne brini kad kupis Dreambox to sto ti treba ima u podforumu gdje se nalazi Dreambox objasnjeno po ko zna koliko puta, a sto se tice drugih risivera koji zasluzuju mesto u nekom od podforuma pa lako je skinuti onog Hyndai i staviti nesto sto ce biti u tom trenutku aktuelnije, mislim da to nece predstavljati problem.
Upload je sledeci na redu ali o tome ce Gile.
19.01.2005. u 00:38 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 00:45
Citat:
PPZ: Mada, moja najveca zamerka je za UPLOAD, trebalo bi imati nekoliko podsekcija, pa da se lakse snadjemo.Recimo kao na CroSat uploadu....

Zbog tih sekcija Croteam i ne radi, previše toga se nakupilo, a šteta brisat, pa ti budi pametan
19.01.2005. u 00:45 

PPZ
Atina, Grcka

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 00:56
Pa to nije zbog toga sto se previse nakupilo, nego zbog neazurnosti moderatora.Tamo je bilo toliko djubreta, u pravom smislu reci da ga niko ne bi ocistio.Resenje je samo >format x: i ode sve u.....recycle bin...

Tamo je svako ostavljao po deset puta jedan isti fajl, i to po raznim sekcijama.Kod nas su moderatori besani, 24h dnevno bdiju nad forumom, i brisu SVE znaci mi ovde ne bismo imali takav problem.A bilo bi dovoljno postaviti samo par podsekcija, na primer RISIVERI (FIRMWARE) , CARD FILES (svih vrsta) , KEYS , PC related DVB software.Ali dobro sad, snalazimo se i sa postojecim.Ali se slazem sa tobom da nije najbolje resenje ovo kako je sad.Podsekcije su preobimne.Samo DB zasluzuje poseban forum.Ili recimo postaviti podsekciju LINUX BASED STB'S , pa bi tamo bio ogranicen broj risivera.To je naravno jedan od predloga....cucemo i ostale sta kazu, a od nasih moderatora zavisi da li ce nam uslisiti zelje ili ne....
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
19.01.2005. u 00:56 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 01:11
Ne radi se uopste o tome,
hajdemo realno ovako Dreambox da ide u podforum, a na prvoj strani risiveri koji mu ne mogu ni prici, ali stvar nije u tome u zadnje vreme teme na glavnom forumu mnogo brzo prolaze teme i ovo je uradjeno iz tog razloga.
Mi koji visimo svaki dan ovdje nama nista ne promakne ali ima drugih clanova koji dolaze sa vremena na vreme i onda ne listaju 5-6 strana nego 1 ili 2 pa mozda i trecu.
Ovako svaki clan dolazi zbog konkretno svog risivera e on pogleda gore i vidi koji je njegov klikne i dobije informacije.
Mozda ja branim ovo jer sam bio jedan od tih koji je hteo podforume, e sad vrijeme ce pokazati da li sam bio u pravu ili ne.
Za podforum o Linux masinama to se potpuno slazem ali tu su i Humax i Samsung pa i to su OK masine.

19.01.2005. u 01:11 

PPZ
Atina, Grcka

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 01:52
Citat:
Zeusplus: Ne radi se uopste o tome,
hajdemo realno ovako Dreambox da ide u podforum, a na prvoj strani risiveri koji mu ne mogu ni prici, ali stvar nije u tome u zadnje vreme teme na glavnom forumu mnogo brzo prolaze teme i ovo je uradjeno iz tog razloga.
Mi koji visimo svaki dan ovdje nama nista ne promakne ali ima drugih clanova koji dolaze sa vremena na vreme i onda ne listaju 5-6 strana nego 1 ili 2 pa mozda i trecu.
Ovako svaki clan dolazi zbog konkretno svog risivera e on pogleda gore i vidi koji je njegov klikne i dobije informacije.
Mozda ja branim ovo jer sam bio jedan od tih koji je hteo podforume, e sad vrijeme ce pokazati da li sam bio u pravu ili ne.
Za podforum o Linux masinama to se potpuno slazem ali tu su i Humax i Samsung pa i to su OK masine.

Naravno da jesu OK, zato zasluzuju mesto u pod sekciji, ali ja mislim da bi trebalo da je odvojeno od Linux masina.U poslednje vreme se zaista pojavljuje sve vise masina koje vrte Linux, pa bi trebalo da imaju svoje mesto.A druga podsekcija bi recimo bila Humax, Samsung, Echostar . Sto se Hyundaia tice ja mislim da su to promaseni risiveri, ne zasluzuju nikakav podforum.Ja imam na polici tri komada HSS-820HCI sa hard diskovima itd, i nemogu da ih se resim jer imaju ocajan softver.A i nije bilo nikakvih desavanja na polju Hyundai-a bar godinu dana....
19.01.2005. u 01:52 

sofrenic
Republika Srpska

Moderator
Član broj: 28740

Sajt: www.sinergija.rs.ba

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 02:00
Dreambox sigurno ima mnogo poklonika i izaziva najviše interesovanja samo treba biti odmeren , nevredi otvarati silu sekcija u kojim će se nalaziti malo postova i koje ne izazivaju interesovanje kao već gore spomenuti.

Nešto meni vrlo bitno u vezi uploada da spomenem, zbog čestih kvarova na centrali veza mi je nikakva tako da se zna desiti da u roku 2min pukne i po 3-4 puta, ali upload ovako kako je sada organizovan bez reklama gifove ostalog mrdajućeg i pjevajućeg omogućava mi da dođem do željenog sadržaja, vjerujem da još članova ima sličnih problema ili da bi do njih moglo (puj, puj) doći kao što je kod mene bio slučaj tako da mi ovako jednostavno oganizovan u potpunosti odgovara.
Pozdrav,
sofrenic

19.01.2005. u 02:00 

lahor

Član broj: 38986

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 11:48
tri glasa za uopsteno,heheh!
u podforumu dreambox je zeus postavio top temu programska sema. to je super, ali bi ta top tema trebala biti rame uz rame sa ostalom ponudom risivera ...
i da, zbog ovog uopsteno, malo malo pa se na podforumima ili prvoj strani , od pitanja za risiver prica preobrazi u opstu svadju ,ili polemiku... ok, i polemika ima rezultata, zato ne brisimo to, vec to prebacujmo u podforum, , naravno ,koji se zove uopsteno...a moderatora fala bogu imamo , i to im nece biti tesko..
dakle gile, da ne stajes na zulj aktivnim clanovima ovog foruma, lijepo ih samo prebacis na podforum uopsteno(sa njima i mene) i pustis ljude da se izjasne..
19.01.2005. u 11:48 

i4004

Član broj: 25308

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 17:09
ideja o podforumima je dobra (recimo ja nikad neću ići u sekcije o receiveru koji nemam), samo još kad bi
http://digitallworld,neotion,hyundai/
i radilo, bilo bi još bolje.
<smile>

ohh..pardon..radi, samo je krivi link
ovo gore je zapravo ovdi
http://www.elitesecurity.org/forum/148

e bravo...
19.01.2005. u 17:09 

Ratko Mladic
General u penziji
Dedinje :)

Član broj: 45580

icon Re: Pohvala i kritika!!!19.01.2005. u 17:30
Pomoz bog!!!
Bogami ja sam izgleda dosao u pravom momentu,na reorganizaciju foruma.
I vrijeme je izgleda da i ja nabavim taj Dreambox,zanimaju me neki prenosi iz Haga,zazelio sam se da se slatko nasmijem!!!
Ziveli!!!
19.01.2005. u 17:30 

[es] :: BalkanSat :: Pohvala i kritika!!!

Strane: 1 2

[ Pregleda: 910 | Odgovora: 26 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.