Jel može neko da mi kaže šta sa titanium 1......Ona varianta sa skidanjem leda sa stakla od avta je stvarno fenomenalna..............Ali ipak je to skup uredžaj...............
titanium 1 je kartica koju vecina nas ima.Ima os 1.06 ili 1.03 i sa njom se trenutno moze gledati conax i cabo + jos ponesto sa tmb ili sa Wltdo i tps ako sam dobro napisao.Da bi gledao secu 2 moras imati neku titan2 ili opos ili knot karticu novije generacije.Ali mislim da ne vredi ulagati pare u to.
Pa ja mislim da treba lijepo citati i nista vise! Ako pise titanium onda je titanium a ako pise titan onda je titan, ja ne vidim da to moze biti isto. TITANIUM - TITAN pa cak ni isti broj slova, kao pijan i pijanica slicno a ni nalik.
Postoji Titanium Seca2 fajl koji otvara D+, ali pošto titaniumka ima slabiji OS svakih par sekundi D+ zašteka. Treba napisati novi OS i tada će i titanium1 kartica moći podržavati SECA2 u potpunosti.
nefilis forum forum o svemu i svacemu registracija besplatna
registrirati se možete odmah ispod logota od foruma http://nefilis.11.forumer.com
Probao...meni bar ne radi ni plava ni bijela Titanium u Astonu 1.05 u Samsungu,a posto nisam u formi...mrzi me da se maltretiram dalje...neka neko drugi proba...mozda i radi...pa nek javi!!