Da li se i vama desava pucketanje na Prima Fila kanalima.... Nekada i par puta u minuti, a nekada na svakih 10-tak minuta.... Napominjem ovo mi se samo desava na Prima Fila kanalima.... Na svim ostalim kanalima nemam ovaj problem..... ProgDVB je program 5.1 zvucnici WinXP a probao sam i na Win98se ista stvar... Instalirao sam ponovo drajvere za muzicku... Ali opet PUC se cuje....
Ja imam isti problem a koristim Elecard,resenje ne znam ali da ti kazem cisti da nisi jedini i da nas ima verovatno jos dosta sa tim problemom(meni je lakse kad znam nisam jedini :-) )
ajde meni reci kako da napravim nvidia codec na progdvb i kako da napravim audio codec za isti progdvb
ja ljudi kuburim sa tim kodecima non-stop kako da napravim registar za naprimernvidijin ax fajl??
i gde da skinem moonlightodio codec??
kako sda ga registrujem??
ajde ludi pomoc!!!
Ja sam resio problem....
Deinstalirao sam Progdvb sa svim registrovanim codecima.... potom instalirao Progdvb4.47 i instalirao ponovo Codece... Koji god da sam startovao nije mi puckalo, ali nisam gledao nijedan Prima duze od 15min.... Pa cu videti kasnije.... Svejedno je koji je codec upitanju... Za sada mi svi rade.... Instalirao sami i Nvidiu i Sonic i Elecard i jos par nekih koje sam imao..... Bio sam ja i ranije instalirao Progdvb ali mi je puckalo, izgleda da je upitanju registrovanje codeca....
Treba ti samo NVidia video i AC3 audio,ostale kodeke možeš slobodno izbrisati.Ja sam imao problema sa zvukom dok sam koristio Nvidia audio kodek,AC3 je riješio problem.
Gdje mogu skinuti te codeke i kod mene isto pucketa i kad snimim film isto mi i na kopiji pucketa, pa je malo odvratno, i takodje koliko sam primjetio samo na Primafilama
Meni je mOonlight audio codec pravio problem sa pucketanjem, stavio sam ffshow i radi OK, ali sam morao praviti sam svoj Graph..... Sa sonic video dekoderom i radi Sve savrseno.... NVIDIA mi pravi problema jer gle cuda imam ATI karticu.... Kasni mi zvuk za slikom.... Ali sonic radi savrseno..... Svima kojima pucka pogledajte koji audio dekoder koristite.... Garantovano je Moonlight....
Pazi ima i ja graph sto pise nvidia.... Ali je sastavljen od cyberlink+moonlight..... A ne znam kako je to nekome palo na pamet da nazove nvidia.... Najbolje je snimiti mpg pa ucitati filtergraph i videti u njemu koji se filteri koriste.... I u njemu onda korektovati sta zelite....I nemojte 2x registovati filter jer ce vam praviti probleme.... koje filtere imate registrovane opet se vide iz filtergrapha.... U svakom slucaju procitajte sta je o tome napisao Nabuko.... Poprilicno koristan tutorial.... A probajte ffshow audio filter.... Mislim da je ubedljivo najbolji..... Mislio sam da je ac3 70b.. ali nema sanse pored ffshow-a... Naravno ovo mislim za one koji imaju 5.1 kartice....