Citat:
ljpenovi: Evo da i ja unesem malo "negativnog" kako jedan bivši kolega ima obicaj kazati.
Samovoljom pojedinih ili pojedinog, manje bitno, a opet zbog nedostatka komunikacije o kojoj stalno trubim, dolazi i do brisanja važnih tema koje smo svi zajedno stvarali, kako Goran rece ovaj BS je najviše pomogao oko servera za cijeli ES, pa vjerujem da ce i opet ako zatreba, kako Gojko kaže da smo comuniti za sebe, ajde onda da ova ignorirana comunity odluci sama hoce li svoja djela zadržat ili brisat, dajte malo demokraticnosti pa uvedite glasanje jesmo li za brisanje ili ne, ne želim da o tome odlucuju svi modsi ES-a od kojih mnogi i neznaju da postoji ovaj BS comunity za sebe, nego mi koji smo stvarali tu bazu podataka, koja je takva kakva je nekom na diku nekom na sramotu, al je prokleto naša!!!
Isto tako me zanima koliko prostora zauzima, naravno ako nije poslovna tajna, i koliko bi se izbrisalo???
Sad je vec kasno, a i zašto im ponovno dati priliku da odlucuju što ce brisat, kad se nisu pokazali dobri u procjeni što obrisat!
@ljpenovi
evo prave prilike da ti odgovorim na PM.
Neko je zakljucao temu u kojoj sam pokrenuo pitanje Post Scriptuma iz tvojih postova.
Ovaj tvoj citat je predmet mog ponovnog "spocitavanja".
Unosis toliko emocija u uredjivanje BS da bi na kraju posta pozvao , navodno nepozeljne da se brze bolje upute na drugi forum na kojem verovatno i po tvome do ovakvih situacija ne moze doci.
Ti si se Bebi iznova "ozenio" , ali prva ljubav zaborava nema , pa po onoj narodskoj "kad ja ne mogu sto bi neko drug"i.
Nista drugo.
I dalje mislim da su ovakve rasprave konstruktivne i da ne prelaze granice pristojnosti.
Ako ne znate sta je dobro , pitajte gde je GRAND KAFE Aleksandrovac.
Dobro došli !