Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ciscenje Foruma i Podforuma!

[es] :: BalkanSat :: Ciscenje Foruma i Podforuma!

[ Pregleda: 708 | Odgovora: 16 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon Ciscenje Foruma i Podforuma!07.01.2005. u 22:18

Postovani canovi BS Foruma!

Ekipa Moderatora ovog Foruma,pocece uskoro sa "ciscenjem Foruma".
Teme koje su zastarele,tj.nisu vise aktuelne,bice brisane.

Nosioci Teme,kada dobiju obavestenje,da im je Tema izbrisana,da se ne uzbudjuju!

U ime ekipe Moderatora,molim vas za razumevanje!

Pozdrav
07.01.2005. u 22:18 

gorski

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 01:48
Gilence, zasto?

Potrudismo se (bas sa ovog foruma) da je ES server mociji nego sto treba, pa dakle - zasto toliko? Tko je, na pr. bio toliko "mudar" da sve uvode za Sammy brise?!? I to u Sammy/Dream forumu? Pa, gdje je tu pamet?! Valjda ljudi trebaju te uvode, pobogu?

'Ajde se malo chekirajte... Lakse malo... Disite prije nego raspalite bez potrebe i malo se skockajte - NEMA POTREBE TOLIKO BRISATI!!!

Ovo od nekoga tko zna toliko barem... Iz prve ruke!! Naradio sam se, pa znam i imam pravo protestirati punim plucima, cini mi se...
08.01.2005. u 01:48 

grandcafe
GRAND KAFE Aleksandrovac

Član broj: 2665

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 12:24
I ja se slazem sa Gorskim,
treba biti pazljiv i selektivan pogotovo zbog novih clanova koji do nekih elementarnih informacija ne mogu doci osim pretragom , pa u toku neke vazne razmene misljenja upadnemo u klopku naivnih pitanja i na kraju zavrsimo sa licnim razmiricama.
Evo tu imamo jedno potpuno elementarno pitanje koje svakako zauaima prostor ali i odgovor na njega moze biti deo opsteg stava BS .
Hvala
Ako ne znate sta je dobro , pitajte gde je GRAND KAFE Aleksandrovac.
Dobro došli !
08.01.2005. u 12:24 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 12:50

@gorski,
@grandcafe,

Ne brisu se stare i neaktuelne poruke samo na BS Forumu,vec na celom ES-u!

Odluku je doneo Admin Gojko,na celu sa ES Moderatorima!

Naravno,trebamo paziti sta brisemo.Bas onako,kako je Goran napisao,kada smo
on i ja pre dve godine to radili.Ponekada do zore,uz obostranu konsultaciju.

Obavesticu Moderatore BS Foruma da ostave poruke koje mogu biti od koristi,
bez obzira na starost tih poruka!

Pozdrav
08.01.2005. u 12:50 

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 14:45
Evo da i ja unesem malo "negativnog" kako jedan bivši kolega ima obicaj kazati.
Samovoljom pojedinih ili pojedinog, manje bitno, a opet zbog nedostatka komunikacije o kojoj stalno trubim, dolazi i do brisanja važnih tema koje smo svi zajedno stvarali, kako Goran rece ovaj BS je najviše pomogao oko servera za cijeli ES, pa vjerujem da ce i opet ako zatreba, kako Gojko kaže da smo comuniti za sebe, ajde onda da ova ignorirana comunity odluci sama hoce li svoja djela zadržat ili brisat, dajte malo demokraticnosti pa uvedite glasanje jesmo li za brisanje ili ne, ne želim da o tome odlucuju svi modsi ES-a od kojih mnogi i neznaju da postoji ovaj BS comunity za sebe, nego mi koji smo stvarali tu bazu podataka, koja je takva kakva je nekom na diku nekom na sramotu, al je prokleto naša!!!
Isto tako me zanima koliko prostora zauzima, naravno ako nije poslovna tajna, i koliko bi se izbrisalo???
Citat:
Gile:
Obavesticu Moderatore BS Foruma da ostave poruke koje mogu biti od koristi,
bez obzira na starost tih poruka!

Sad je vec kasno, a i zašto im ponovno dati priliku da odlucuju što ce brisat, kad se nisu pokazali dobri u procjeni što obrisat!
08.01.2005. u 14:45 

grandcafe
GRAND KAFE Aleksandrovac

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 17:16
Citat:
ljpenovi: Evo da i ja unesem malo "negativnog" kako jedan bivši kolega ima obicaj kazati.
Samovoljom pojedinih ili pojedinog, manje bitno, a opet zbog nedostatka komunikacije o kojoj stalno trubim, dolazi i do brisanja važnih tema koje smo svi zajedno stvarali, kako Goran rece ovaj BS je najviše pomogao oko servera za cijeli ES, pa vjerujem da ce i opet ako zatreba, kako Gojko kaže da smo comuniti za sebe, ajde onda da ova ignorirana comunity odluci sama hoce li svoja djela zadržat ili brisat, dajte malo demokraticnosti pa uvedite glasanje jesmo li za brisanje ili ne, ne želim da o tome odlucuju svi modsi ES-a od kojih mnogi i neznaju da postoji ovaj BS comunity za sebe, nego mi koji smo stvarali tu bazu podataka, koja je takva kakva je nekom na diku nekom na sramotu, al je prokleto naša!!!
Isto tako me zanima koliko prostora zauzima, naravno ako nije poslovna tajna, i koliko bi se izbrisalo???

Sad je vec kasno, a i zašto im ponovno dati priliku da odlucuju što ce brisat, kad se nisu pokazali dobri u procjeni što obrisat!

@ljpenovi
evo prave prilike da ti odgovorim na PM.
Neko je zakljucao temu u kojoj sam pokrenuo pitanje Post Scriptuma iz tvojih postova.
Ovaj tvoj citat je predmet mog ponovnog "spocitavanja".
Unosis toliko emocija u uredjivanje BS da bi na kraju posta pozvao , navodno nepozeljne da se brze bolje upute na drugi forum na kojem verovatno i po tvome do ovakvih situacija ne moze doci.
Ti si se Bebi iznova "ozenio" , ali prva ljubav zaborava nema , pa po onoj narodskoj "kad ja ne mogu sto bi neko drug"i.
Nista drugo.
I dalje mislim da su ovakve rasprave konstruktivne i da ne prelaze granice pristojnosti.

Dobro došli !
08.01.2005. u 17:16 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 17:56
Ponovno ti skrecen pažnju na poruku u mome sigu, poruka je jasna i nedvosmislena, upucena je nepoželjnima i onima koji se tako osjecaju sa tog foruma, ne sa BS, iako kako je krenilo brisanje i na BS-u može se primjenit i ovdje, poruka je namjenjena svima koji bi htjeli sputavati znanje dano na opce dobro preko interneta, koji kako vidiš nema granica, prisvajat ljude i onemogucavat im informacije cenzurirajuci izvore informacija a te iste informacije prikupljat i svojatat ih nije u duhu dobre volje, brisat i uklanjat postove, krivotvorit povjest pa ma kakva bila i kome odgovarala il ne, ne vodi na dobro, samo što izgleda da nekima to ne dolazi do centra za razmišljanje, dakle shvati moj sig onako kako i glasi, ukazujem im na jedan ljudskiji forum, ako vam je stalo ovdje zadržat i privuc nove, potrudite se, kako vidiš i ja se trudim i ovdje, i trudit cu se ubuduce, samo cemu ovaj moj trud ako ovaj reply bude izbrisan, a priznat ceš da nema razloga da ga se ukloni.
08.01.2005. u 17:56 

grandcafe
GRAND KAFE Aleksandrovac

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 18:07
Bebi,
100% se slazem s tobom i upucujem te na Uvod u raspravu o metodi - Rene Dekart,
ali ,
postoje i granice ljudske tolerancije i trpeljivosti.
Ja hocu da kazem da nije korektno ucestvovati u jednom forumu pokatkad i tendenciozno , izazivati pomalo i sujete pa kada neko sa povredjenom sujetom a pozicijom da moze da sece , brise ili koriguje to i uradi pojedincima , onda se ti uvredjen nadjes da im brze bolje nadjes pribeziste na nekom drugom forumu , na kojem rade skoro isti ljudi i koriste skoro ista sredstva , seku , brisu i koriguju.

Dobro došli !
08.01.2005. u 18:07 

gorski

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 18:13
Uz duzno uvazavanje, gradcafe - to se nije desavalo na ta dva foruma na kojima sam ja (Admin ili Mod), uz jedan ili dva mala odstupanja koji potvrdjuju pravilo...
08.01.2005. u 18:13 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 18:21
@grandcafe ja ti nisam citao te rasprave Rene Dekart, nisam ni ništa ozbiljnije od Družbe Pere Kvržice ili brace Grim, što se može i primjetit mojom pismenošcu kojom se i ne mogu pohvalit, ali znam razlikovat "skoro iste ljude" , mislim da sam i našao drasticno razlicite na moje zadovoljstvo, no živi bili pa vidjeli.
08.01.2005. u 18:21 

grandcafe
GRAND KAFE Aleksandrovac

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 18:51
Citat:
ljpenovi: @grandcafe ja ti nisam citao te rasprave Rene Dekart, nisam ni ništa ozbiljnije od Družbe Pere Kvržice ili brace Grim, što se može i primjetit mojom pismenošcu kojom se i ne mogu pohvalit, ali znam razlikovat "skoro iste ljude" , mislim da sam i našao drasticno razlicite na moje zadovoljstvo, no živi bili pa vidjeli.

E ako nisi citao njega procitaj prvo Nikolu Rota i kada budes nasao sliku sebe naci ces i razloge sopstvene dvomisljenosti,
Covek te brate ne moze uhvatiti ni za glavu ni za rep.
rekli bi nasi Vlai , " nit se teras , nit se vodis".
Citat:
gorski: Uz duzno uvazavanje, gradcafe - to se nije desavalo na ta dva foruma na kojima sam ja (Admin ili Mod), uz jedan ili dva mala odstupanja koji potvrdjuju pravilo... 8)

govorim o tipicnim metodama i konkretizujem to pojedinacnim primerom, a "jedan ili dva mala odstupanja" su tipicne metode.

Ides li na Fulam , ako ides popi jedan sampanj u "Galeri Grabovsky".
Dobro došli !
08.01.2005. u 18:51 

gorski

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 19:19
Ne kuzis: forumi na kojima sam ja Mod ili Admin TO SE U PRAVILU NE DESAVA!!!

Upamti: NE DESAVA!!! Svima sam im dozvolio da dodju i da kazu, odgovorio kako dolikuje njihovim postovima i tek kad se sve zavrsilo - zatvorio da se neki idiot opet ne bi izzivljavao!!

A ako mislis da je jedan ili dva ekstremna slucaja kad se nesto drugacije desilo, pa onda to vise ne vazi makne - kako je to isto?

Easy now...
08.01.2005. u 19:19 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 19:22
Što da nalazim sebe kad imam tebe, a ti me svaki put odvedeš na neko IN mjesto
Citat:
grandcafe:
Ides li na Fulam , ako ides popi jedan sampanj u "Galeri Grabovsky".

Nego zašto uvjek u repy-ima na moj post spominješ ta bajna mjesta koja si obilazio, prošli put Las Vegas, sad Fulam.....da bi se ku*cio, ili ima neki autor koji je i tu tipicnu pojavu opisao
08.01.2005. u 19:22 

grandcafe
GRAND KAFE Aleksandrovac

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 19:26
Citat:
gorski: Ne kuzis:

razumem i vise nego sto mislis , ali ne mesaj babe i zabe

Upamti: NE DESAVA!!!

Zasto se zestis?

Easy now... 8)

Zbog ovoga ti odgovaram , ne ponasaj se kao vaspitac na koledzu za maloletnike.
Dobro došli !
08.01.2005. u 19:26 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 19:28
Odustajem odoh u život, ne na tako bajna mista al s ljudima dobre volje
08.01.2005. u 19:28 

gorski

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 19:28
A to, grandcafe, kao nema nista sa tobom i tvojim odgovorima? I kako se to ponasam kao predavac ako branim ono sto i kako sam radio i radim i "ispravljam netocne navode"?

Dodji na ta dva mjesta ispod nasih nickova i DOKAZI tvoju tvrdnju, pa cu se izvinuti!
08.01.2005. u 19:28 

grandcafe
GRAND KAFE Aleksandrovac

icon Re: Ciscenje Foruma i Podforuma!08.01.2005. u 20:00
Citat:
ljpenovi: Odustajem:) odoh u život, ne na tako bajna mista al s ljudima dobre volje:):):)

To tvoje odustajanje se "tipicno" zove predaja.
A bogami lako li poteses za sarkazmom kada ne znas sta ces .
Ti izlazis kad ides u zivot.
Saturday Night Fever ...
Dobro došli !
08.01.2005. u 20:00 

[es] :: BalkanSat :: Ciscenje Foruma i Podforuma!

[ Pregleda: 708 | Odgovora: 16 ]

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.