Citat:
despotib: ako nije problem da podize sistem sa image-om sa usb-a da li jos uvijek postoji mogucnost da usb nije odgorajuci ili je problem u necem drugom?
Nemoguce je ako podize image da nije odgovarajuci. Ali Ajde probaj ovako: Stavi Hydry Zeus u internom Flashu pa u The_Hydra_Setup > OK udjes u taj meni > USB Setup >OK > > Umount USB > OK > Vratis se nazas jedan menu > USB format alis disc i to bi bilo ti kad odradi Formatiranje onda > mount USB i izlazis na glavni menu . Startas FWZ i ides na Zadnju ..Konfiguraciju Podesis IP , pass sto treba i stavis dream Multimedia Original image " beta108_2-1.img " u interni flash ,Kada sve to odradi i starta image normalno podesis opet IP ,pass u imageu .... onda odaberes Srednju opciju In MultiBoot , i pojavice ti da nesto nemas instalirano ili nemora ali ako pojavi onda potvrdis da to instalira i to je to ....mozes posle stavljati vise image u USB zavisi od Velicine USBa .Na USB stavis Hydru Zeus i skidas uvek zadnji Control Pannel pa vidis koji sve mogucnosti i novine imas da downloadujes direktno sa imagea (naravno ako ti dream na netu povezan) i to bi bilo to .....ima Dream da radi ko zmija

. Napisao sam malo poduze jer sam imao slicnih problema sa nekim USB stickovima I nadam se da ce ovo u budice nekome pomoci.
Ulozis sestru - dobijes zeta .........................Telesat
i
Ex is the best.... vise Vata a manje se Prosipa ;)