|
cdgamer Otimanje para od Maloletnika Kula
Član broj: 34152 Poruke: 345
|
Svi koji su imali problema sa dowload-om, a nemaju nista u Folderu Sattorent.....
Evo kako sam ja to resio:
Deinstalirajte Opensky kao i OSListner iz Taskbara.... Obrisite rucno sta je ostalo....
Pokrenite ponovo instalaciju Za svaki slucaj instalirajte na hard disk c, posle menjajte putanju.... Kada ste instalirali ponovo Opensky.... U setup4pc stavite operatera Opensky w3 7e c12... Startujte msconfig iz run komande, a potom, idite na startup i obrisite iz njega Oslistener.... Resetujte sistem ..... Startujte osloader a potom stkeys..... Iz grupe others ce vam skidati pogledajte u direktorijum sattorent...
Napomena:
FDS iskljucite iz bezbednostnih razloga.... Kada vam Opensky krene kako treba, startujte FDS... On ne bi trebao da vam radi, nego kada ubacite pidove 1041,2002,2040 fds ce vam krenuti.... Namerno sam na kraju ostavio FDS jer cete moci da vidite vizuelno koji pidovi uticu na FDS.....
Kod mene pidovi za opensky su: 1041,2001,2002,2004,2010,2040,2401,2410
takodje sam i ubacio ove pidove jer nisam bio siguran da li uticu na opensky: 3010,3011,3012,3013,3021,3022,3023.... Ove pidove koristi i skynet, ali posto ga ja ne koristim jer mi ocajno radi.... Znaci pidove 3xxx koristi skynet, mozete ih obrisati pa pogledajte kako vam radi opensky (fds sigurno radi dobro bez njih).... ako radi dobro, onda mozete koristiti i skynet... Ali meni kao sto rekoh lepo radi pa nisam hteo da baksuziram.....
Pozdrav AtilaHan, nisam odgovarao, slavila se slava pa eto malo se zapilo drustvo staro, propade mi 1 dan Opensky-a....Vidim da nema nista zanimljivo danas, ali neka skida bar nesto.....
[Ovu poruku je menjao cdgamer dana 21.12.2004. u 00:35 GMT+1]
|