Heheh bas mi je drago sto sam na ovo naisao :) s obzirom da sam ja vlasnik ovog sajta :)
Prvo cilj mi je da dam dz muziku ali sam trazio samo jedan klik zauzvrat kako bi uspeo da platim server do duse to je u stvari i nemoguce sa ovim klikovima jer iako ja imam oko 4000 klikova mesecno na taj banner to je uzasno malo jer trebalo bi imati 4000dnevno da bi bilo nekog kvalitetnog rezultata :) a ja imam 4$ za 2 meseca sa ovim klikom a fora je u tome sto nisam hteo da skinem namerno jer cekam sada da se odradi jedan posao koji se nadam da ce zaziveti :) a fora sto se tice /download :) znam da radi i nisam hteo ni da gasim tu opciju zasto bi ako neko zna da se snadje neka se snadje :)
I stavrno mi nije jasno zasto se ljudi zale na to da mora da se klikne pa ne moze ni da se sve da apsolutno besplatno mislim da je ipak to i previse :) ja palcam 80$ server mesecno i to od svojih para radi zadovoljstva kako bi priustio ljudima nesto za dz.. nazalost to neki ne cene ali sta da se radi... inace sajt se sredjuje a nikako da se sredi :) ovaj izgled ko sto ima sada je uradjen za 30s samo da bi krenuo da radi jer nikako nisam stigao sve da uradim do kraja... a skripta je ubacena samo da iscita sadrzaj pa ti skidaj koliko hoces mesecn mi naprave 200gb protoka do duse to i nije tako nesto jako puno ali nije ni malo mora se priznati :) 200gb je ipak mnogo pesama skinuto :) samo mi je zao sto ljudi misle ja ocu pare pare pare naravno ima istine u tome ali je tesko od ovoga zaraditi ali bolje probati :) ja se bavim internet marketingom i internet placanjem preko neta vec 5 godina i zaradjivao sam i po 10-15k$ godisnje ali je to sve jadno jer sve ide jedno vreme i onda stane i ...... nista a video sam sajtove koji rade mesec dana i prave po 100k dinara mesecno i jednostavno nemogu da verujem kako imaju srece znaaci od prvog meseca odma pravi tako... a eto ne radim nikakav spam sem sto malo krstaricu mucim :)
ajd poz ljudi i srecno skidanje dok je dzaba :)
http://www.switch.co.yu/ads_about.php Besplatna razmena textualnih reklama.