skinem fajl ali ga nemogu otvorit, piše " CRC error: File SerialEmu.exe could not be extracted correctly. Moze li mi neko poslat fajl na mail: stamatovict@yahoo.com
Sve je to lepo,Zavidim vam sto gledateTPS,ali kod mene se stvarno nista ne desava.Hoce li iko objasniti ceo postupak.Radi li sve to uopste sa TOH3.3 2.0.1????
Pomooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imam isti sw ...radi...
upalis 5400 sa nul modem kablom spojen sa pc... kartica u slotu gledas neki program....prebacis na multivision1 ili neki drugi...nema slike ...pokrenes HSE i nastaviš com port...klik na start emu pricekaš nekoliko sekundi i evo slika ....otvara ceo meltivision....
ovako ja ubacio ponovo Humax5400z 3.3 Hotplugged2.0.1 ubacio novu pmc tabelu ibacio Xamuh_ECMfix_CAM_ToH3.2_EMU1.7 i ubacio novi key i multiviziona nigde samo AB sat sta jos treba da se ubacuje ili gde tu ja gresim
Hvala na odgovoru unapred
Pomozite neznalici kad je u bedi :)))
Sve ja to radim ali se nista ne desava.HSE ne mrda a od slike ni traga ni glasa.Ponovo sam sve instalirao i TOH i PMC i KEY bin ali nista??????Izgleda da ce HUMI u narednih pola sata nauciti da leti!!!!!!!!!
heeh ne znam za tebe druze dal ce da leti ali moj sigurno oce, nego sta vam je to sad HSE i gde se sad to nabavlja, jaoo majko moja ala sam duduk za ove stvari pomagajte bre ljudi da sredim taj multivizion daj i ja da gledam malo te lepotinje mislim te spanske serije :)))
Vidi Rajicu prvu poruku ,ako ti pomogne bas lepo.Mom Humiju izgleda nema pomoci ,njega sada sekunde dele od prvog casa letenja.Ili ce otvoriti veceras TPS ili cu ga ja otvoriti cekicem.
koji je to serijski emulator ja sve poskidao nista nisam nasao daj zamolio bi te objasni malo opsirnije ja sam nov u ovome zahvaljujem ti na odgovoru
A ti vassoni kad otvoris cekicem posle ce da pozajmis i meni taj isti cekic da ne idem sad nocu da kupim macolu ))
Da li je moguce da otvara 10 glupih kanala iz paketa tipa: M6,star academy,france 2,3,TF 1,TF6,TFJ,pink............a Multivision ni jedan sem 8, i od filmskih nista.
Sta moze biti????????