bice brzo.pa ne verujem bas.............proslo je vise od 24h kako je izasao za M II kartice...........a jos nema softcame-a...............a sa starim 20 nece da radi.........
Pozdrav
Hm trebalo bih danas da bude novi softcame20 za conax................
.......hm ne znam sta se desava ,ali cim izadje za MII karte eto ga i softcame kroz 8-10h ,a sada prolazi 3 dan i jos ga nema............bas bas cudno...............
cs , + suzuki gsr 600
03.12.2004. u 23:51
atilahan Vladimir Mrakovic Sumarski radnik Banja Luka/SRBIJA
Nema sta da kopas ...........kada bude ...........bice dostupno na nama poznatim mestima........a inace vec su updejtovani i key 20,21,23................tako da nam se lose pise................Jer ce se menjati izmedju kljuceva 20 - 23 i to veoma veoma cesto.....................
Da znas ima i toga...........ali bas da prodje 2-3 dana nema sanse............mozda koji sat...................ali ali sada dzabe sve to...............
Tek sam skoro kupio motor, pa ako nije problem napisite sta interesantno ima od kanala na Thoru, jer meni najverovatnije nisu ok transpoderi tako da imam veoma malo kanala na thoru (oko 50-ak)
Izasao za M II ali to ne mora da znaci da ce brzo softcame.............ali ...ali trebalo bi...........ma samo da ne bude kao prosli key 3 dana nakon M II kartica......
Ovdje ti je jedan i drugi pa pokusaj sa njime. Ja imam ukupno oko 288 programa.
Ne vredi pa ne vredi, samo 125 maksimalno, cak mi one transpoder koji pocinju sa 3 i 4 uopste ne prijavljuje niti skenira, ali izgleda da sad to vise i nije vaznoje jerga c**x vise nema.
07.12.2004. u 22:06
atilahan Vladimir Mrakovic Sumarski radnik Banja Luka/SRBIJA
I sta sad kad ne radim sa tim forama za preracunavanje?? Ako znate odgovor recite mi, inace ovo je odgovor sa foruma MII kartica i Team PDK!! Conax public ASCII:s then, as stated