Ovako, pre 4-5 dana sam kupio ss2 i mnogo sam zapaljen za offline download od kada sam na forumu video da skidate i igre tipa PES4... Evo vec satima trazhim detaljna uputstva za offline download i nisam mogao da se snadjem... Verovatno jer sam pochetnik shto se tiche DVB kartica... Molim vas ako mozhete da mi detaljno objasnite kako da ja (u daljem tekstu pochetnik) mogu da skidam fileove offline? Imam satelitsku antenu bez motora, shvatam da ne birate shta da skidate, nabavio sam programe fdsr v0.17 i sky net (sada se trudim da nadjem fazzt) iako ne znam chemu sluzhe tachno, koristim ProgDVB, znam da moram da satelitsku usmerim na eutelsatov satelit, instalirao sam setup4PC i ostale programe koji idu uz cd SS2 i nishta drugo ne znam... Chitao sam nabukodonosorovo uputstvo (http://www.elitesecurity.org/tema/59889), ali mi josh uvek mnoge stvari nisu jasne... Nisam nigde video uputstvo za fdsr, ne znam tachno chemu vama sluzhi skynet, voleo bih da mi neko potanko objasni shta sve treba podesiti posle ubacivanja kartice u slot da bi imao offline download. Siguran sam da bi ovo svim novajlijama moglo da koristi, pa bi to bio jedan razlog vishe (ako postoji ijedan drugi) da se neko dobar nadje da odvoji nekoliko minuta da bi odgovorio na pitanje, ovaj pitanja.
PS MOLIM VAS POMOZITE MALOM MAX-u...

Offline download