Pre svega izvinjenje sto se nadovezujem na vec davno ugasenu temu, ali...
Probao sam da ubacim novi software u multimediu (trenutna situacija, bez novog sw-a je slicna kao kod stankosi-a, s tim sto je kod mene sw: D_ECI CAS 1.71)! Sada imam novi software skinut od Kosovca (multimedia 28.04.)....ali me malo zbunjuje postupak sa Hyper Terminalom.... Naime, ubacio sam uspesno software (odgovarajuci, naravno) u DCI i Hyper Terminal je tu naravno po ukljucenju risivera uredno prepoznao boot R3R, sve je dalje teklo po planu.... Sa multimediom nisam siguran da li radim pravu stvar - ok, ne drzim taster "Z" po ukljucenju, vec "L" odnosno "G", ali zanima me da li se u ovom slucaju pod "ukljuciti risiver" podrazumeva da se samo klikne dugme sa PREDNJE STRANE (koje naravno nije klasican prekidac), tj. da li risiver treba vec biti pod naponom kada zapocinjem proces ubacivanja i samo kliknuti na ovo dugme (a pri tom drzati "L" na tastaturi)???? U mom pokusaju, Hyper Ter. nije prepoznao nikakav boot niti je ponudio one tri opcije kao kod DCI, vec je u svom prozoru samo ispisao jedan red od 4-5 nerazumljivih karaktera, a ja dalje nisam smeo da idem na "send file" da ne bih nesto zaj., jer stvarno nisam siguran da radim pravu stvar........mala pomoc od Gosn. Kosovca ili ostale gospode koja ima malo vise iskustva sa Multimediom bi dobro dosla....Hvala najlepse....
"Mi smo deset godina stariji, siromašniji, propaliji...i to je cena naše gluposti! Ne može to besplatno..." - Dr. Zoran Đinđić