Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...

[es] :: BalkanSat :: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...

[ Pregleda: 382 | Odgovora: 11 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gorski

icon Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...27.11.2004. u 22:01

Svjetska premijera na Satdudez, Lucifersta i - pogodili ste - ovdje!!! Uzivajte...

TPS bi trebao raditi na raznoj opremi... Ne za sve, nazalost...

Moja cast, kako se skidam sa scene...

Evo kopije moje poruke sa Dudez...

"[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]It is my honour, as I'm bowing out of the sat scene, to present to you, here, Satdudez and on BalkanSat firstly:

WHO LET THE DOG OUT v. 2.4 WITH TPS CRYPT 2 SORTED FOR SOME BUT NOT ALL EQUIPMENT, as stated in the Readme!!!

Please read the lot!!![/FONT][/SIZE]

In my Sammy dsr 9500 VIACI with MM and Penta 1.09, blue Tit with OS 1.06 - I can't get the Multivision 1-7, 8 is OK...

France 2 + 3 are OK, 5 isn't...

Festival no go, Cine Polar and FX no, AB1 is OK, Slovenija OK, SRG Swiss, too...

So, on 13'E Via1 and Seca1 are OK...

Sadly, in my equipment at least, 7c isn't perfect... No time to check further...

Have to try Penta 1.11 or 1.2...

[COLOR=Red]"How to programme/edit it" is included - I included the Folder into this zipped file of the new version from the previous versions of WLTDO!!!

There is a new SW to read and write KEYS ALONE, please check it out!!!![/COLOR]

[QUOTE]History:

V2.4:
CK2, Sky Italia & Polsat removed, only Spain is OK (0064)
Bugfix: Conax OK for all keyset in Irdeto file
Polsat need some modification in the EEprom, put correct datas and it'll rulez
Added TPScrypt V2
Added a soft by Eurocrypt to program a .HEX key file in the titanium[/QUOTE]

[COLOR=Red][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]My deep respect to the guys who wrote these files :thanx: due to the best spirit of sharing in the community, alongside Dynamite and other great guys of ours!!! :clap:

Stay well and keep the hobby alive and kicking!!! :wave: [/FONT] [/SIZE] [/COLOR]"
27.11.2004. u 22:01 

muki_j
Nihad jukovic
Rozaje

Član broj: 16767

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...27.11.2004. u 23:15
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!

Mozeli ovaj fail da radi u internom slotu od Samsunga sa Emu_4.7

Pozdrav!!!!
27.11.2004. u 23:15 

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...27.11.2004. u 23:33
Što ne napisa da te ceo svet i okolica razume???
pozdrav Bebi
27.11.2004. u 23:33 

Bojsane
Beograd

Član broj: 6140

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...27.11.2004. u 23:38
J*beš taj fajl... Pravo pitanje je da li se zezaš ili ozbiljno odlaziš. Ako ideš zašto?
27.11.2004. u 23:38 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...27.11.2004. u 23:43
Konacno shvatio da nisu svi ljudi dobre volje kao on!!!
27.11.2004. u 23:43 

gorski

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...27.11.2004. u 23:46
Dosta je bilo... A to sto mogu ja, moze bilo tko, ako se dohvati toga sa malo vremena i koncentracije... IT nepismen prije par godina, no idea, sto bi rekli... Pa pomalo...

Samo da bude ljudi kao sto su pisci ovih fileova... Dynamit, BB i ostali!! A za mene vrlo vazno...
27.11.2004. u 23:46 

roli
Mrdja Dragan
Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi

Član broj: 3571

Sajt: www.freedom.org.yu

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...28.11.2004. u 06:58
Gorane ne za*ebavaj...nesporazuma je bilo, a i bice ih sigurno jos..najlakse je otici.
Meni je u par navrata dolazilo da pokupim tastaturu i odem ...medjutim shvatio sam da ljudima treba pokusati objasniti da grijese ako vec mislim da grijese i na kraju krajeva...koji bi k...c ja isao...bolje da ode neko drugi.I ranije je bilo nesporazuma i ljudi su odlazili,neki su se vracali,nekima ponos nije dozvoljavao i eno ih po nekim drugim forumima...nisu vise ono sto su bili...tamo se prilagodjavaju i meni licno bude neprijatno od tog njihovog prilagodjavanja
Ja sam bio u prilici da sam kretenu koji me je prozvao morao ici kuci da mu....pa sad ovdje dodju glagoli i imenice i vise nemam problema,zato sto svako zna ako mi pukne film da cu ga pronaci pa ma gdje bio....Evropa je ipak jako mala
Zato ..smiri malo strasti...najjednostavnije je otici...i na kraju krajeva...realno gledano tebi je ipak mjesto OVDJE,ovaj forum ne cini par ljudi,cini ga malo ipak malo vise i nema situacije koja se ne moze ljudski rijesiti,potrebna je samo dobra volja,nista vise!!

Ovdje si ipak u svojoj kuci vise nego na drugim mjestima i ako malo bolje razmislis vidjeces da je tako!!

Pozdrav!!!
/mrdja

28.11.2004. u 06:58 

gorski

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...28.11.2004. u 16:16
Ne, nije mi vise stalo, znas... Prije bi oni koji k****ju dobili po usima, ali... Stvari su se promijenile i to previse...

Vrijeme da se moje stvari (muzika, karijera i ono najbitnije) digne na jedan visi nivo ozbiljnim, sistematskim naporom....

Doci cu ja... ovaj puta samo da skidam sta mi treba... Od Mrdje...
28.11.2004. u 16:16 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...28.11.2004. u 16:32
Nisam zna da ti za ono najbitnije dignit treba ozbiljniji sistematski napor???
nije lipo nije, jesi li proba sa cevapima?
pozdrav Bebi
28.11.2004. u 16:32 

pasi
Ivan Grozdanović CCNA
Nis

Član broj: 21523

Sajt: www.ship-shop.tk

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...28.11.2004. u 18:24
@goski

Steta , nece imati vise ko da se pravi simpatican po forumu.
Samo ce se pevati ona stara: Otis'o si , sarmu prob'o nisi ...

Pa nek je sa srecom
Ako nesto pocne dobro , zavrsice lose
ako nesto pocne lose , zavrsice jos gore ... Murphy
28.11.2004. u 18:24 

roli
Mrdja Dragan
Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi

Član broj: 3571

Sajt: www.freedom.org.yu

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...28.11.2004. u 21:32
Gorane...mislim da grijesis...rekoh...nema stvari koja se ne moze rijesiti nekom normalnom ljudskom komunikacijom,ako su drugi spremni,ako nisu..ne obazires se,pichis po starom.. I meni je dolazilo da odem i kad sam malo razmislio...nema tog pojedinca zbog kojeg bih ja otisao i napustio komunikaciju sa nekim drugim ljudima.
Pa ja mislim da nikom nije vise postova zakljucano,vise tema izbrisano ili jos gore da se izbrise recenica ili dio recenice pa se potpuno promijeni smisao,nego meni..
Meni je to u pocetku islo na k...c,sad se samo nasmijem....
Mislim da ovdje nema losih ljudi medju moderatorima,ima samo dosta sujete,bar na ovom nasem forumu ,a na drugim forumima ima najblaze receno i psihopata iskompleksiranih.
Znas ono moderator izkezecen,hoda na kant,cvike ko pepeljare,nikad "ono" u zivotu nije ni vidio,pa nasao momcima sa duhom i koji imaju nesto u tikvi da kroji sudbinu!!

Mislim da si to odvise primio k srcu...recimo ja licno sam navikao na tvoju i Marasovu uctivu konverzaciju i naravno na one ozbiljnije stvari i ovaj forum bez nekih starih clanova nece biti ono sto je bio...
Najgore je rasturiti se...razvodni se forum,izgubi kompaktnost i na kraju smo svi uskraceni...to vazi za svakog od nas..
Sledece...muzika i karijera...nemoj me za*ebavati...sve to moze ici paralelno...koliko ja stvari radim u zivotu i to sve mislim uspjesno i jedino sto mi fali je da se naspavam posteno ko covjek...a kad i za to dobijem priliku..onda gledam ...sa kojom novom bih to uradio
Tako da treba ipak da razmislis...
A od mene tesko mozes nesto skinuti...ja sam onako talentovano...tupav i nemas sta da skidas...jedino da probas neku od pionirki da mi skines...u sta licno sumnjam

Pozdrav!!
/mrdja
28.11.2004. u 21:32 

PPZ
Elektronicar, Panasonic professional Broadcast equipm..
Atina, Grcka

Član broj: 8528

icon Re: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...28.11.2004. u 21:46
@Gorski ,
Kazi mi nesto, sve ovo sto radis (ne mislim na tvoj odlazak, nego na tvoj doprinos ovom forumu) radis li zbog sebe ili zbog drugih? Ja sve sto radim radim prvo zbog sebe a ako mogu da pomognem i drugima dobro je.Ako se kome to ne svidja, moze da mi ga .....
Mislim da ne bi trebalo da sve primas tako k srcu, jer ce tvoj odlazak da znaci da su (oni) pobedili.Ne znam o cemu se radi, ko te je tako naljutio ali najlakse je otici.Pa sad, na kraju krajeva ipak smo mi svi Balkanci, svi puni sebe i ponosni, ali daj bre bar jednom da promenimo uobicajeno i da se drzimo zajedno.Od mene imas punu podrsku da ostanes i da se druzimo....
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
28.11.2004. u 21:46 

[es] :: BalkanSat :: Novi WhoLetTheDogOut v. 2.4 na Arhivi...

[ Pregleda: 382 | Odgovora: 11 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.