Pa ja sam po svom sopstvenom misljenju prisao toj stvari sasvim ok.Probao sam kod sebe, na svojoj spostvenoj opremi, ustanovio da NIJE OPASAN FAJL, ali da ne radi ono sto njegov autor tvrdi (u ovom slucaju da otvara TPS).Zato sam ga i postavio da jos neko proba, sa pretpostavkom da meni ovde blokira zbog mog CAM-a, a ne zbog softvera u kartici.Sad vi meni objasnite sta je tu lose i sta nije u redu?
Da ima bolesnih umova koji hoce da uniste tudju opremu i ja znam, osetio sam na sopstvenoj kozi.U vreme kad je harala Penta 1.10 za MM ja sam bio jedan od prvih u Grckoj kome je sredila 2 modula (tada krvavo placenih, 250 Evra po komadu).
A zasto sam reagovao na ovaj post? Pa jednostavno ne bih da me okarakterisu kao nekog ko uploaduje OPASNE fajlove.Ja sve prvo probam kod sebe, i nikada jos nisam uploadovao nesto sto ne radi.Zato sam i pitao za onaj fajl za Humaxa, jer je meni radio jedno pola sata i onda cudesno prestao.Ne znam zasto, mozda mu samo treba novi key.bin ili PMC lista, ali nisam imao vremena da dalje istrazujem.Slozicete se da ako je to radilo, a sada ne, vredi istraziti zasto.Na kraju krajeva svi mi cekamo ta resenja za TPS.Sad, neki od nas su aktivni, a drugi samo cekaju da im neko uploaduje na tanjiru gotov fajl.
Na kraju, da bi se znalo odakle sam preuzeo fajl, pa da se zna da tamo postavljaju i fake fajlove, to sam preuzeo sa
www.elite.to/more4U
p.s. Tamo se nalazi i jedan MRV 2.14 fajl za koji tvrde da radi TPS, ne trudite se da ga skinete jer je to preimenovani 2.13, nema nikakvih promena.Pozdrav

Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...