pomocu EON data service utility sam automatski namestio parametre za tehnDVB,on mi je namestio jedne pidove-probao sam nece,namestio sam kako je napisao NABUKODONOSOR nece,stvarno ne znam sta da radim???
A sta ce to da promeni?! Jesi li mozda koristio Xp lite? Hoces moj predlog? Posto vidim da si sve probao, zasto ne instaliras 4.2.8 drajvere i 4.2.8 Technisat software, plus FDSR 0.17 by Maradona i probas onda. Kazem ovo jer vidim da koristis neke novije drajvere. Ako se budes odlucio za ovo, prvo Uninstalliraj postojece drajvere i resetuje racunar i tek onda instaliraj 4.2.8 drajvere. I javi sta se desava.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Evo ja sam pre pola sata podesio fdsr , vidim da skida svasta i kad pogledam u folderu Fdsr u "Ok" i "incomplete" jos uvek su prazni??Da li je to ok?
Inace za sada koristim particiju od 30Gb za Fdsr,predpostavljam da je to malo,ako bi je spojio sa jos jednom particijom od 30Gb,znaci 60Gb da li bi bilo OK?
I jos nesto,da li na EutelsatuW3 treba oznaciti odredjeni kanal da bi bio bolji signal,protok veze?
Sorry,mozda sam nekom smesan,ali ko pita.....njemu raste kita...
Dovoljno ti je 30GB. Samo ne dozvoli da ti se napuni, redovno rezi diskove. A sto se problema tice, jesi li procitao onaj tutorial sto sam nocas pisao?
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Hvala Nabukodonosor na odgovoru!
Jesam,procitao sam....nego interesuje me,recimo skinuto mi je 3 mp3 pesme zajedno zippovane,kad ocu da ih pokrenem,trazi mi pasword??
Jel ima neko objasnjenje za kompletiranje i samo pokretanje skinutih programa,igrica,filmova?
Imam vec nekih 5GB na hardu svega i nicega,al prosto ne znam kako da krenem...
Hvala!
Ko ima problema sa incomplete fajlovima nek skine program errorguard pominje sa vec u prethodnim postovima, meni je mnogo pomogao jer sada su svi fajlovi OK ali imam drugi problem kad ukjlucim fdsr posle 15 minuta on blokira iako je pre toga sve otislo u Ok fajlove, u cemu je problem imam 12G slobodnog diska ali on se ne napuni kad fdsr blokira
Sve mi radi (nakon što sam isključio firewall), fajlovi uredno stižu, ali kad ih pokušam otvoriti kaže bad zip or unknown format. Fajlovi su u OK direktorijumu, a FDSR je verzija 2.0.0. (2.0.5 napravi neki illegal error or something i neće da radi)