Citat:
stola: Mislim da sam mao isti problem kao i Enes. Kada sam reinstalirao PC instalirao sam nove drajvere i Server4PC javio mi je grešku da Sonic nije instaliran ali problem se javio kasnije. Kada sam upalio ProgDVB signal ima ali slike ne. Mislio sam da se kartica zaključala ali kada sam ugasio ProgDVB i ponovo upalio slika se pojavila. Tako da sam nakon svakog restarta ili gašenja PC- a morao prvo jednom na prazno upaliti ProgDVB i ugasiti da bi radio. Problem sam riješio kada sam u startup ubacio Server4PC (zaboravio sam napisati da predhodno nije bio u startupu, jer do sada sam ga stalno isključivao i sve je radilo OK). Šta bi mogao biti problem?
Ja sam konstantno imao Server4PC u startup-u, i sve je radio OK do sinoc!? Opet isto kao i kod tebe (stola), progDVB ne pokazuje sliku. Drugi programi ih pokazuju, i cak sam hteo da predjem sa ProgDVB-a na Alt ili SkyView, ali sam tek tada primetio da mi i tamo slika po malo "secka" i ima "gresaka" kao da antena nije dobro podesena ili je signal los (a nije!!!).
Stvar sam resio na nacin na koji uglavnom NE resavam probleme - vratio sam se na 4.2.11 drajvere i sve radi SUPER!
Ovo je moje licno iskustvo, i NE ZNACI da su generalno driveri 4.3.0 losi, ali se KOD MENE nisu pokazali.
Za kraj, radi eventualnog uporedjivanja, imam Win XP + SP2, AMD 1700+, ATI Radeon 9200, Chaintech 7AJA2, 512 MB SDRAM.....
Pozdrav.