jel tko uspio instalirati i zaigrati ovu igru (dosla je prije 3-4 dana) na 2 cd-a. Mislim da je zasticena StarForce zastitiom. U 1. image-u je samo key i upute kako igrati bez cd-a.
problem je sto kljuc ne prihvaca, provjerava cd 1-2 min i izbaci da je krivi kljuc. jel tko zna u cemu je problem?
Jesi li iskljucio sve cd drajvove na racunaru? Rezace, cd-romove...
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
imas negde uputstvo,stiglo je na eng i na nem jeziku... moras cackati po registry bazi, mountovati onaj fajlic od par kilobajta i to kao radi, trebaju ti (valjda) i (naj)noviji drajveri (nVidia, moj sluchaj...)
ali ne secam se konkretno, jer sam je vec obrisao...
:)
pozdrav...
Ako si startovao pre iskljucenja cd-romova .... A jesi.... Skini sa neta starforceclean.exe program koji ce obrisati sve sto je star force zapisao u registry.... Nemoj ceprkati sam jel ces za***ati nesto sigurno.... Neka to obavi program koji sam ti napisao... On ce ti traziti reset i onda iskljuci uredjaje, ako neces ili te mrzi --- Obrisi igru kao i vecina.... Jedino je Toca 2 vredna ovog majmunisanja....
hvala svima. znaci stvar je kao u toci2. Nasao sam upute koje su takodjer dosle sa igrom (14 koraka), ali su pod folderom NO-CD pa sam pomislio da je to samo za igranje bez cd-a.
Citajte uputstvo i samo u reg. stiklirajte deny na zadnjem broju nekad je 0003 nekada 0002 .Naravno idite na system.Kada ne zelite vise da igrate gtr samo uradite stvar unazad i sve ce biti u redu.Provereno radi sve probao na par masina.
hm..nisam bas skuzio ovo sto si napisao. mislis na disable uređaja u windowsima? ili?
sto ti znace brojevi 0003 i 0002? koji deny?
ajd molim te malo pojasni.
Pazi, ima na jednoj od tema na kojos se vec diskutovalo o ovome okaceno uputstvo za instalaciju. Ja sam ga licno okacio. Procitaj i postupi po uputstvu.
P.S.Od sada pa nadalje i ubuduce citaj sta pise u .nfo fajlovima.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Nesto nam Nabukodonosor cuti.....
Briga njega, on vozika devojcice sa kolima iz GTR:Real Racing i samo mirno posmatra.... Na Raju okolo.... Da ne bude - da smo skrenuli sa Teme, da nam se moderatori ne ljute...