Dzabe ja zavario antenu i stub... Kad nestade struje i takodje nemam ni jedan kanal.... A usput je i mrak.... A kao sto rekoh nikad se ovo ne desava kad nista neide da valja.... propustio sam NFSU2 i Call of Duty za Sony 2... U majku li im .... Imam UPS, al dzaba kad nema struje 2 sata.... Vetar duno i oduvao EPS....
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
e kod nas u subotici ne pada sneg a ni kisa trenutno
juce oko 14,30 se digla oluja
pa je padalo sve zivo
i vetar je duuuuuuuvao
padao je led kisa a mislim i sneg ali nista nije se zadrzalo
recite DAneplaćanju pretplate na rtv begeš
(\_/)
(X.x) This is DEAD Bunny. Copy DEAD Bunny into your signature
(> <) to stop him on his way to world domination.
!!!!!!!!??????
..i ja...u Banjaluci...vec dve nochi..karam,pa..ono.. nista ne gledam..:((
p.s
..ma..mislim...raja..??!!
..ipak je ovo..ozbiljan forum vezan za sat...a ne... i..za vremenske (ne)prilike...ima specijalizovanih foruma za razmjenu iskustava:)..
Pozdrav!
"Cirka..okolo.. chet'ri milijona insana ima srechu sho zive u BiH...Ostali nemaju tu srechu, ali zato... imaju sve ostalo.."
Dr.Arsla
Ljudi šta da vam kažem nego da vam preporučim da se preselite u južnije krajeve. Kod mene sneg gotovo da nikada i ne pada, možda padne neki jad svake 8-10 godine, a to što padne to je smešno.
Puno pozdrava iz Bar-a
a ja bi bas volio da vidim malo snijega,j..... satelitsku,al dzab kad kod as u pg ili je sunce ili kisa,ili vjetar ali snijeg....pricekacemo jos koju godinu,a ti se leskovac popni i namjesti tu antenu ako ti se tolko gleda,ja bi to uradio da mi se tolko gleda pa i po cijenu zivota:)