Na 12092 na HB radis update za Reality CAM, ne za VIACCESS.Koliko ja znam, crveni via CAM ne moze da se flesuje nicim osim da se izvadi fles i reprogramira u programatoru.
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
17.11.2004. u 21:32
roli Mrdja Dragan Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi
Dobro ti je rekao PPZ...viaccess i ostale module na Eurocam platformi mozes ISKLJUCIVO da programiras skidanjem flesa...
Bilo je nedavno nekih prica ovdje da se to radilo sa tim CI prog-om ...malo sam se zainteresovao ,provjeravao kod nekih po meni kompetentnih ljudi,posto ga ja nikad nisam imao i koliko sam saznao....nemoguce....price za malu djecu!!
Ja zaista nikad nisam imao Hrt karticu...pa ti ne bih mogao reci...mislim da je zadnja verzija viaccess-a 4.84 ako se ne varam... a ovo ce ti svakako bolje znati reci onaj ko ima Hrt karticu!!!
Ja sam unazad desetak dana (vrijeme kada se vidio extasi i SCT) na SCT programu (HB) update-ovao jedan crveni viacess modul na software V1.08,a taj software sigurno podržava HTV.
U modul mi je bila ubačena fun kartica koja je otvarala SCT.
Update traje cca desetak minuta.
Pozdrav
HR
@Raso zasto si svima odkrijo moje ime . Jesi ispunio obecanje od sinoc??
@hreljic koji resiver je bio u pitanju?? ja posedujm Humax 5400
Probao sam i ja na SCT-u ali bezuspesno. Bila mi je HRT Kartica unutra. Nisam probao sa FUN.
Moj crveni Via CAM je verzija 4.83 a zadnja verzija je 4.87.Moze se updateovati OTA ili putem laptopa, dok CRNI Via CAM ne moze biti updateovan tim putem.Znaci, da razresimo sumnje posetite stranicu www.lefdata.com/satellite/cam/ci.html .To je Grcka stranica koja objasnjava skoro sve u vezi svih modula.Tamo cete naci i raznje fajlove za CAM module, pa i poslednji f/w za CRVENI Via CAM .Pozdrav
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
@roli ja sam znao da se Viaccess moze update-ovati preko satelita ali nisam znao za ovo sto kaze @jadro da postoji crni Viaccess u crvenom kucistu zato mi je ovaj 1.2UK i toliko cudan
proradilo.
Iskljucio sam prijemnik nekoliko puta iz struje i ukljucio i proradilo je.
Na onom njihovom uputstvu stoji da ce se otvoriti u vremenu manjem od nekoliko minuta pa se moze razlicito tumaciti. Kad sam ih kontaktirao kaze covjek da se mora cekat 6-8 minuta....