To red4
Izgubio sam previse vremena u pocetku s Altom,
a ovo sam negdje iscupao, vise se ni ne sjecam gdje, uglavnom ostavljena je i adresa od kuda je preuzeto, tako sam i dosao na ovaj forum :)
I od tada je slika stvarno slika! I ovaj je graf mi je najbolji.
probaj ovo:
.....citat.............................................
Filter Graphs radite ovako:
U ProgDVB folderu imate graphedit.exe
pokrenite ga i otvorite file SS2_BasicGraph.GRF koji je u altdvb/devices folderu.
Sada pritisnite ctrl+F i izaberite: direct show filters
Pronadite Intervideo audio decoder, odaberite i kliknite na Add filter
sada dalje na Nvidia video decoder, odabrati i klik na add filter
Sada vidite da su AltDVB source i Mpeg2 demultiplexer vec spojeni.
Demultiplexer ima 2 izlaza - audio i video. Desnim klikom misa na audio ce izaci mali menu, kliknite render pin. Vidjeti cete da je intervideo audio decoder spojen na demultiplexer i posle audio decodera ima default direct sound device.
Isto uradite sa Video izlazom demultiplexera i automatski ce biti spojen na nvidia video dec. i isto tako za video renderer.
Sada samo spremite. Save As Graph i dajte mu ime SS2_Nvidia. Sada mozete pokrenuti AltDvb i izabrati novi graph koji ste upravo kreirali.
................................................
Kao sto je rekao DZomba nesto ti ne stima s audio kodecima, stoga je dobro znati sve o tome.
UPISI U PRETRAGU OVOG SAJTA:
AltDVB
-DOBITI CES HRPU TEMA A NA OVOJ JE ONO STO TI TREBA,(TUTORIAL):
ProgDVB & FiltersGraphs tutorial by Nabukodonosor
I NA OSTALIMA IMA DOSTA SLICNIH I KORISNIH STVARI.
Meni je dobro doslo(jer sam napokon shvatio sve u vezi kodeka). Udji u briju i malo experimentiraj sa njima jer je to najbolji nacin za ucenje(govorim iz vlastitog iskustva).
PS.
Eto meni je pomoglo nadam se i tebi!
pozdrav
Athlon 64 X2 6000 3.0Ghz & thermaltake bigtyp vx & dfi lanparty ut nf590 sli-m2r/g & seagate 500 gb,sata II,ncq,16MB & seasonic 600w mod
4x 1024mb pc-6400,crucial,ballistix,800 mhz & ati radeon hd2600xt,256mb,ddr4 & creative sb x-fi gamer 7.1 & technisat skystar hd dvb-s2
aplus cs-twin engine bb & front panel scythe kama & etc