Kakav sam ja baksuz baš sam našao da ne budem tu i da nekim slučajem nestane struje tako da mi je računar bio isključen tri dana tako da je u među vremenu prošla naj bolja igra. Dali će ponovo ići Half Life 2? ili da bacim računar kroz prozor i tužim Elektro distribuciju.
Ljudi pomozite sve sam uradio kao sto ste pisali raspakovao sam HL2 kopirao dll.ali nista nemogu da pokrenem igru.Stigao mi je i neki HL2 patch i njega sam kopirao u direk. ali nista.
19.11.2004. u 13:25
atilahan Vladimir Mrakovic Sumarski radnik Banja Luka/SRBIJA
Ne desava se apsolutno nistta za sekundu se otvori neki prozor(slican c:\) i zatim nista kopirao sam i hl2 patch i kada njega ne mogu da pkrenem kada pokrenem hl2fix takodje se otvori prozor sa pitanjem ako zelim da nastavim da pritisnem bilo koju tipku ako ne esc ja pritisnem space i nista prozir se zatvori
19.11.2004. u 17:07
atilahan Vladimir Mrakovic Sumarski radnik Banja Luka/SRBIJA
vladosopokreni igricu iz glavnog foldera,znaci nemoj onu ikonicu kopirati na desktop nego je ostavi u folderu u kome jeste i startuj,znaci govorim o ikonici Launcher
Nisam je kopirao vec je u folderu hl2 ali nece.prozor koji mi se za trenutak otvara slica je DOS-ovom prozoru.Masina je AMD 2000+ 256DDR i ati 9200 64DDR i koristi XP
Pazi, startuj fajl Launcher.exe, a ne neki drugi. Koji ti startujes?
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
u konzoli "ai_disable 0" i "ai_resume" (bez navodnika, konzolu pozivate sa ~ tasterom u igri) Jednostavnije resenje je da vratite sistemsko vreme na datum pre 16.11.2004.
Posto vidim da neke zanima, igre koje ce najverovatnije ici u sledecih nekoliko dana:
Steel Saviour
Pool Shark 2
NBA Live 2005
CSI: Miami
Joint Operations Escalation
Euro Rally Champion
.
.
.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Mene zanima, ali me zanima da li mislis da ce ici preko EONa ili vec idu?
Da ti su ti kao izvor za ovo posluzili neki od nfo oglasnig tabli (nforce.nl , izonews.com)?
atilahan: zna li neko kako pokrenuti canter strike procitao sam ovo sto je cdgamer napisao ali mi nije bas jasno
Kako ti nije jasno? Na desktopu kreiraj ikonicu do fajla hl2.exe. Evo ovako kod mene izgleda polje Target:
"C:\Igre\Half-Life 2\hl2.exe" -steam -console -game cstrike