Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Evo, meni je do sada stiglo tacno 87 RARova. Upravo je jedan stigao pre nekoliko minuta.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
dreams: kada si skinuo ove ostale od 34 do 60?
Posto je meni islo sve do 22:50 juce.
E fora je bas u tome, sto si ti pratio do 22:50 juce, a nama je racunar radio celu noc. Meni u stvari radi vec danima bez prestanka. Ne znam za ostale.
AtilaHan, na vreme da ti skrenem paznju.... Imas li UPS...? Kod nas je to neizbezno bar u Vojvodini.... Jel struja je momentalno 175V.... A ups sam dzampovao na 160 jel mi je na 220 stalno upaljen.... Pa kad se istrosi bude BIP i Pc se gasi.... Ali onaj ko je po par dana na EON-u trebao bi razmisljati o UPS....Ja sam to saznao na tezi nacin...Kad ustanem ujutru PC ugasen..... Po pravilu onaj udar struje bude kad uvek ide nesto da valja.... Djavoli su to.... Predlozio sam kolegi iz EPS-a da smanjimo ko Ameri napon na 110 V.... Kad vec ne mozemo da izguramo 220V.... A onda bi nam struja bila bar 80V...
Ja komp nisam gasio 4 meseca! Naravno UPS je obavezni deo moje konfiguracije i nebrojeno puta mi je spasio gomilu fajlova od incomplit-a, s obzirom da napon u mrezi bar 1 dnevno padne ispod 175 V! Svima koji hoce da se bave ovim "sportom", toplo preporucujem i najmanji UPS, jer sam se nekoliko puta dobro opekao dok ga nisam nabavio.
HL2 status: 96 fajlova