Molio bih pomoć oko otvaranja multivision kanala (1-7)Pratim redovito forum ali teško kopčam sve te stvari.Kategorija početnik.Ako ima već objavljenih stvari na tu temu molio bih kratko usmjerenje .Nisam od onih što hoće sve na gotovo,ali eto zapne se...!Upucam ključeve preko programatora(BBaio) i ništa.Unaprijed hvala.
Ne može raditi na silver kartici+topfield CoCI od početka 11 mjeseca. Ne rade ni MTV programi osim MTV F i VH1 Classic ni Multivision kanali. Rade samo ako se u Topfield CoCI ubaci emulator ali se onda gubi conax dekoder - ostaju samo 2 CI ulaza...
Hvala na odgovorima.Mislim da je Sam dao potvrdan odgovor na moje slutnje,a to je da moram napraviti nešto sa risiverom. Prvu fazu tj.ukucavanje ključeva sam apsolvirao ,a druga emulacije i sl.to slijedi.Nadam se da će na forumu biti u tu svrhu edukativnih stvari.
Moram priznat da su mi ovakve šeme (tf-tf) zaista veliki X.Možda je ova tema već obrađena 100 puta samo sam ja izostao sa nastave!?! Molio bih Te Sam da svima koji to ne znamo objasniš step buy step.Makina mi stoji neiskorištena(a priča i nije baš jeftina),još nešto kako gledati kioske i s kojim karticama(BBaio ???)
Kioske gledati sa platinumkom, titaniumkom, dragonom ili xcamom.
Što se tiče veze TF-TF.
Jednostavno spojite dva topfield preko nullmodem kabela.
Odete u menu onog u koji želite prebaciti softwer.
Menu, Installation, Transfer program to other IRD - prebacuje softwer, a transfer data to other IRD - prebacuje postavke.
To traje par minuta, vidi se napredak na TV ekranu.
Nakon toga, ugasiti i upaliti topfilda u kojem je prebačen novi softver i sad imate novu makinu s novim softwerom.
To je to.
naravno to vrijedi i za sve ostale topfielde i još neke recievere. postupak je isti.
Sa bbaio ne mozes gledati conax,kada je tmb u pitanju i tvoj topfield on radi jedino sa tmb 2.3,prema tome u isti je potrebno upisati kljuceve za conax i onda ce raditi.